The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
IhQ
Mie unohuin kattelee noita Hedbergin juttuja tonne tuubiin :D
Ja siis mikään stand-upin ystävä en oo, yleensä ne on ollu aika typeriä juttuja mitä ne päästää. Totuttelemassa/"etsimässä" hyviä stand-up koomikkoja..
 
musta onkiva kun sais perjantaisin siivottua niin sit olis koko viikonloppu vapaata vaikka mulla ei tosiaan ole montaa neliötä tässä niin ihan hyvin vois heti aamustakin siiivota mutta yleensä ei paljon la aamuna huvita alkaa siivomaan joten fiksumpaa olis näin perjantaina. Ennen kun oli isompi kämppä ja kaks ihmistä niin se la aamun siivous tuli nopeesti tehtyy.
 
olipas mukava työpäivä jossain jumalan selän takana. parin päivän palkankin saa antaa valtiolle kun paluumatkalla valtion automaattinen kuvauspalvelu otti perhepotretin musta ja koirasta. toivon että rajoitus oli 80 eikä 60. ehkä nyt vois tsihauttaa.
 
IhQ
Saapiko ruveta jo nukkuu?
Yritän paimentaa lapsia suihkuun, en tiä miks mut nyt viime aikoina se on ollu hirmu hankalaa vaikka aiemmin kesällä ramppasivat joka päivä, joskus kahdestikin.


Ja siivoominen...en jaksa ees aatella. |O Varmaan huomenna pitää potkia lapset ja mies pihalle ja siivoilla. Mies tosin on menossa jo ihan oma-alotteisesti, menee harrastuksilleen..
 
Hyvähyvä, ite odottelen koska lasku "autoselfiestä" tulee kotiin. Tosin kuvasta jo niin pitkä aika että olisi pitänyt tulla jo, tais räpsäyttää kuvan ihan muuten vain.
rehellisesti sanottuna en kyllä ole yhtään ylpeä asiasta,oma vika oli ja nyt ei auta kuin maksaa se pois,menee seuraavasta tilistä sitten. kyllä sille rahalle olis ollut muutakin käyttöä.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä