Niin no esim. makaroonilaatikkoon sokeri ei sovi - olen kokeillut... Mutta makaroonivelliä voi ajatella puurona, niin kai siihen voi sopiakin. Aika kamalaa se kyllä oli ainakin kun sitä oli koulussa 60-70 luvulla.Juu, melko skeptinen olen kyllä tuon suhteen. Mutta niin paljon löytyi reseptejä, että melkein pakko kokeilla.. XD
Mutta onko tuon tarkoitus siis olla makeaa? Kerta sokeria lisätään? Ymmärsin että ihan pääruokana oli mummo tarjonnut...
Jotkut tekee makean ja jotkut suolaisen version. Välttämättä ei laiteta sokeria. Vähän niin kuin puuroMutta onko tuon tarkoitus siis olla makeaa? Kerta sokeria lisätään? Ymmärsin että ihan pääruokana oli mummo tarjonnut...
Oijoi! Pitääkin tehdä.Alkuperäinen kirjoittaja Kylläkyllä;29821642:Joo just sitä
Pienessä vesimäärässä makaroonit liki kypsäks ja sit maidossa loppukypsennys ja voita mukaan. Tätä syötiin paljon penskana
Erilaisia tekotapoja eri paikoissa, mutta idea varmaan sama.
Minä olen kotoisin Varsinais-Suomesta. Karjalasta lähtöisin ollut mummoni teki makaronivelliä. Muistan, että se maistui hyvältä. Voih, pitääkin kokeilla itse tehdä sitä joskus.Mä en kans ollut kuullut, ennen kuin muutin Varsinais-Suomeen. Oliskohan tämän seudun perinneruokaa? Ollut kuulemma joskus aikoinaan kouluruokanakin.
Leipäressua, meillä kututtiin.minun mummu ruukas keittää leipäkeittoa
jos kuivu ruisleipiä niin ne kuumaan maitoon hetkeksi pehmenemään ja kunnon klöntti voita kyytipojaksi
Ei koskaan.Pitäisiköhän....kokeilla.
:x :O : / :|