Mitä huonoja tuotteita on lidlissä?

  • Viestiketjun aloittaja "hmm"
  • Ensimmäinen viesti
"hmm"
Tuli toisesta ketjusta mieleen että onko siellä sitten sellaisia, siis verrattuna muiden kauppojen vastaaviin tuotteisiin.

Itselle tulee mieleen vain osa kahveista, suomikahveihin tottuneille voivat olla aika kauheita kokemuksia. Muuten kyllä ei itsellä ole lidlistä paljon pahaa sanottavaa, mitä nyt lihaa saisi olla paremmin, köyhäillessä ostaisi mielellään sitä reilun parin euron sikanautaa mitä lidlistä ei saa ollenkaan, ja muutenkin lihaa on vähän tai se on aika kallista ja pakastetta.
 
uihih
Ei nyt tule oikeen mitään mieleen... Teflonilla pinnoitettua paistinpannua en ostaisi Lidlistä tai muualtakaan. Kaikki muut tuotteet ovat olleet jopa parempia kuin muualla. Ja valtaosa perustuotteista tulee tulee todennäköisesti jopa samalta tehtaalta kuin Valiot ja Elovenat...
 
"hmm"
Ei nyt tule oikeen mitään mieleen... Teflonilla pinnoitettua paistinpannua en ostaisi Lidlistä tai muualtakaan. Kaikki muut tuotteet ovat olleet jopa parempia kuin muualla. Ja valtaosa perustuotteista tulee tulee todennäköisesti jopa samalta tehtaalta kuin Valiot ja Elovenat...
Itseasiassa, koska lidl ei myy samanlaisia vaihtoehtomerkkejä kuin k- ja s-kaupat (rainbow, pirkka yms) vastaavat tuotteet eivät tule niiden tyyliin samoilta tehtailta kuin suomalaiset merkkituotteet, vaan ovat ulkomaalaisia merkkejä.

Mutta totta on että vaikea keksiä huonoja tuotteita :)
 
"Veera"
[QUOTE="hmm";29599766]Itseasiassa, koska lidl ei myy samanlaisia vaihtoehtomerkkejä kuin k- ja s-kaupat (rainbow, pirkka yms) vastaavat tuotteet eivät tule niiden tyyliin samoilta tehtailta kuin suomalaiset merkkituotteet, vaan ovat ulkomaalaisia merkkejä.

Mutta totta on että vaikea keksiä huonoja tuotteita :)[/QUOTE]

Oletan että tässä tarkoitettiin juuri noita suomalaisia elovenan ja valion korvinkeita eli maitotuotteita ja kaurahiutaleita. Eihän ne ulkolaisia oo.
 
"hmm"
[QUOTE="Veera";29599792]Oletan että tässä tarkoitettiin juuri noita suomalaisia elovenan ja valion korvinkeita eli maitotuotteita ja kaurahiutaleita. Eihän ne ulkolaisia oo.[/QUOTE]

niimpäs muuten noissa olikin :) sor.
 
Näin
[QUOTE="Mona";29599913]Pesuaineet? Musta ne taas n tosi hyviä, pyykinpesuaine etenkin, joku yleissuihke kyllä hais tosi pahalle ja meni roskiin.[/QUOTE]

Pyykinpesuaineissa on ihan järkyn voimakas tuoksu :(
 
"noh"
[QUOTE="Veera";29599783]Ostin kokeeksi kotain ultra thin vauvanvaippoja ja ovat kyllä käsittämättömän huonoja.

Maustamataon rahka-jugurtti on pahaa.[/QUOTE]

Tuo maustamaton rahka-jogurtti just on paljon parempaa kuin esim. Ehrmannin.

Vaipat ovat olleet myös loistavia. Ihme kokemuksia täällä...
 
  • Tykkää
Reactions: baby-mama
tiiteni harmaana
Lidlin vessapaperi sai meidän viemärin tukkoon takavuosina. Putkimies sanoikin, että se on "tapettia". Minäkään en tykännyt niistä ohuista vaipoista. Ostin päiväkotivaipoiksi. Haisevatkin ihan kamalalle pienenkin pissan jälkeen.
 

Yhteistyössä