Mitä tekisit jos naapurin mies halaisi ja suutelisi sinua?

  • Viestiketjun aloittaja Näin tapahtui
  • Ensimmäinen viesti
....
Halaamisesta olisin hämillään, ja jos alkais yrittää suutelua, niin tönisin kauemmas ja sanoisin muutaman valitun sanan. Olisi inhottavaa, etenkin just jos on naapuri jota näkis päivittäin.

Jos vaikuttais uhkaavalta (tyyliin raiskaajalta), niin ahdistaisi tosi paljon ja varmaan ostaisin pippurisumutetta. Ei tarttis niin paljoa pelätä kun aamulla pimeällä yksin töihin lähden.
 
Työntäisin pois ja sanoisin että noin ei saa tehdä. Voisin lisätä olevani varattu ja että en ole kiinnostunut hänestä. Sanoisin että seuraavan kerran ilmoitan hänen puolisolleen.

Kertoisin toki astrolabelle kanssa.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: astrolabe
fantasia?
Alkuperäinen kirjoittaja Näin tapahtui;29483646:
Mies saman ikäinen kanssasi ja olisitte molemmat varattuja. :(
No jos näin pääsis käymään estelyistä huolimatta, niin ilmoittaisin poliisille. Kukaan ei voi väkisin halata ja suudella, tai jos voi, niin se on tosiaan poliisiasia. Jos taas on suostunut tuollaiseen, niin siinäpä ei voi tehdä muuta kuin miettiä että mikä omassa parisuhteessa mättää.
 
Jos yllättäen noin tekisi ilman et voisin mitenkään estää, niin riippuisi paljon tilanteesta ja naapurista onko miten tuttu jne. Varmasti säikähtäisin ja ällistyisin nyt ainakin. Jos mies olisi järkevän oloinen muuten ja älyäisi pahoitella niin varmaan vaan läksyttäisin hieman ja muistuttaisin et asiasta voisi tehdä rikosilmotuksen.
 
[QUOTE="viira";29483764]Miksi vitussa kertoisit astrolabelle että olet vaihtanut sylkeä naapurimiehen kanssa? Koska hän ilahtuisi tästä tiedosta?[/QUOTE]

Miksi en? Olisi tuo kuitenkin sen verta erikoinen tapaus.
 

Yhteistyössä