Pitkästä aikaa. Mitä sisustusjuttuja inhoat ja mitä sisustushypetyksiä et ymmärrä yms?

  • Viestiketjun aloittaja "Hanna"
  • Ensimmäinen viesti
"sissi"
Alkuperäinen kirjoittaja Rähinä-Reetta;29474828:
No mä en kanssa tykkää niistä sisustustavaroista missä lukee jotain, useimmiten englanniksi. Samaten siitä en tykkää, että vanhalle esineelle annetaan "uusi elämä" sisustusesineenä muumioimalla se valkoisella maalilla. Muutenkin olisin tarkka siitä minne esim. ne vanhat heinäseipäät oikeasti sopii, tai mitä vanhaa roinaa pitää sisälle kantaa "koristeeksi".
On se hieman surullista kun ihmiset eivät arvosta sitä vanhaa, hienoa esinettä vaan lähes tulkoon raiskaavat sen poistamalla kaikki elämän jäljet ja sutimalla maalit päälle.

Olen erittäin monta tällaista raiskattua designklassikkoa ja talonpoikaisesinettä entisöinyt ja vaikka itse entisöinti mukaavaa onkin, niin kyllä se on niin aikaa vievää puuhaa että toivoisin ettette pilaisi niitä huonekaluja hetken vimmassa vaan miettisitte ensin muutaman kerran.
 
"..."
Sinisen eri sävyt ihan missä tahansa. Tulee kylmä kun edes ajattelee, että pitäisi illalla käpertyä siniselle sohvalle sinisen viltin alle lukemaan kirjaa.

(Vasta tämän ketjun luettuani sain tietää, että nuo puppyt ja ponyt eivät ole lasten leluja :D luulin, että ne on jotain abstrakteja ja moderneja keinuhevosia... :ashamed: )
 
"Vierailija"
Jännää, kuinka ihmiset jaksavat esimerkiksi meillä kehua sisustustamme ja täällä kaikki tavaramme tuntuvat olevan vihalistalla :D

On Eero Aarniota, Ikean voikukkavalaisinta, korkeakiiltovalkoista, yksi seinä tapetoitu, seinätarrojakin löytyy.. :D
Ja esteettistä silmää minulta löytyy vaikka muille jakaa ;) Niin sisustuksessa kuin muussakin.
 
"Vierailija"
Jännää, kuinka ihmiset jaksavat esimerkiksi meillä kehua sisustustamme ja täällä kaikki tavaramme tuntuvat olevan vihalistalla :D

On Eero Aarniota, Ikean voikukkavalaisinta, lokki-valaisinta, korkeakiiltovalkoista, yksi seinä tapetoitu, seinätarrojakin löytyy.. :D
Ja esteettistä silmää minulta löytyy vaikka muille jakaa ;) Niin sisustuksessa kuin muussakin.
 
"vieraana"
-Sotkajyskmasku-pyökkikirsikkapähkinälastulevy-tv-alttari, jossa on tyhjiä ja täysiä viina- ja olutpulloja koristeina, matkamuistorihkamaa, pehmolelu ja ledikynttilä.

-Tuuletinvalaisin ja seinäviuhka, ei tarvitse edes kommentoida. Mauttomuuden ja junttiuden klassikkoja.

-Kertakäyttökulttuuri ylipäätään huonekaluissa ja sisustuksessa. Ostetaan sitä halvinta paskaa mitä markkinoilla on ja heivataan se vuoden sisään kaatopaikalle ja tilalle ostetaan lisää sitä halpaa paskaa.

-Maalaisromantiikka. Yök!

-Kun ollaan niin sisustajia, vaikkei tiedetä sisustuksesta ja estetiikasta yhtään mitään.

-Toisten apinointi, ostetaan sitä mitä muillakin on. Ymmärrän kyllä että vaikutteita otetaan, mutta siinä vaiheessa se menee yli jos järjestelmällisesti ostaa kotiinsa sitä mitä muilla ystävillä on.
Kuin suoraan omalta näppikseltä. Lisään vielä puhviverhot, lastulevy-lasivitriinit.
 
Professional Griefer
[QUOTE="nuuh";29475154]Itämaiset matot naulattu seinään :D sillein aitoon neuvostotyyliin,en tahtois meille. Telkkaritelineet katonrajassa niin että kaikki piuhit roikkuu näkyvillä.[/QUOTE]

:O En oo koskaan nähny tällasta ratkaisua.

Toisaalta nämä kokovalkoiset-design-"bloggaaja"-kodit on ihan siistejä, mutta jos ajattelee niitä yksittäisiä esineitä vaikka meidän kotiin niin.. ei ne vaan ole yksinään hienoja. Kaikki "inhokit" kun työntää samaan kotiin, niin se on jo sitten sellainen designmuseo, joka on siksi jo aika siisti. Mutta kauniiksi en voisi sanoa :D
 
joo-o
Inhoan niitä tekstitarroja missä lukee aina jotain sweethomelivelovefamilykissmegoodnight ja sitten kun niitä on ripoteltu jokaisen oven yläpuolelle ja sängyn päätyyn ja keittiön seinään. Sitten näitä valkosia kämppiä ja maalaisromanttisia sisustuksia missä on sitten valkoista ja vaaleanpunaista ja beigeä ja lastenhuoneissa roikkuu jotain mekkoja seinillä. Enkä tajua hääkuvan ripustamista sängyn yläpuolelle.
 
vierass
Tummanruskeat laatat, kaikki maitokahvi/beige sisustukset

Tekstit, etenkin joku korkilta tai laudalta näyttävä laminaattilattia, missä on sitä tekstiä.

Isot itämaiset viuhkat seinällä

vanhat ikkunanraami-koristeet

huopa- ja punoskorit

avoimet hylly keittiössä keräämässä pölyistä rasvaa
 
vierasi
Moni inhoaa kuormalavapöytiä - mä en oo ikinä nähnytkään/ Kuullutkaan, onko ne jotain WT-kamaa?

Inhoan mietelauseita seinissä - mutta vielä typerämpää niitä on tatuoida ruumiinosiinsa! Yhtä "syvällisiä" (lue: pölvästejä) ne on käsivarteen hakattuna.

Inhoan ylisuuria monen kerroksen korkuisia ikkunoita ja korkeakiiltoisia keittiönkaappeja ilman vetimiä.
 
eikös olisi kivaa
Jos sohvan yläpuolella olisi musta tarra, jossa lukisi ihan isolla ja kunnon murteella SO-HO-VA:D Happycatit ovat söpöjä, varsinkin se jonka olen ihan ensimmäiseksi lahjaksi ostanut miehelleni, sillä on kunnia paikka olla meillä hyllyn päällä koristeena. Tunnearvoa siis.
 
"sissi78"
Inhoon kanssa vaaleaa puuta, pientä tilpehööriä joka paikassa, tekokukkia, 80 luvun nahkasohvia, yms., mutta toisaalta myös ärsyttää nää wannabe sisustajat, jotka kuvittelevat olevansa niin taitavia, erikoisia ja yksilöllisiä, vaikka tällä hetkellä niin ärsyttävän monen koti samanlainen: valkosta, harmaata, mustaa, beigeä, tähtikuviota, sweet home-tarraa, vanhoja huonekaluja maalattuna valkoiseksi yms.
 

Yhteistyössä