Olipa järkyttävän absurdi eteinen tuttavalla!!!!!

  • Viestiketjun aloittaja "kajsa"
  • Ensimmäinen viesti
"kajsa"
Jäin vähän silmät selälleen... Tuttavalla on kaksi esimurrosikäistä poikaa, joten eteinen on "täynnä" isoja kenkiä, tennareita ja sukkehien vienoa tuoksua. Ulkohousut ja toppatakit riippuvat naulakossa ja niitäkin pursuaa siitä. Pipo oli lattialla samoin kuin yksi hanska. Ja eteisen seinälle tuttava oli laittanut tarratekstin "private paradise". Oli HIEMAN ristiriidassa...
 
  • Tykkää
Reactions: NINZU-72
vierras
No meillä on eteisessä liki aina vähintään se pipo ja hanska lattialla ja naulakot täynnä vaatetta. Kyllä minä silti tunnen, että kun kotiovesta sisään astun, ole omassa paratiisissani, kotona :) ei se ole se ulkonäkö, vaan mielentila.
 
  • Tykkää
Reactions: NINZU-72
voi vidde
[QUOTE="aapee";29338129]No siis lähinnä se murrosikäisten poikien vaateröykkiö oli minusta kaukana "paratiisista"...[/QUOTE]

Jos tämä oli mielestäsi kauheeta, niin tervetuloa meidän eteiseen, jossa on kolmen alta 10v pojan ulkovaatteet :D Ne eivät ole edes aina lähellekään naulakkoa, vaikka sinnikkäästi koitan opettaa ;)
 
meilläkö..?
Taidat olla siis joku minun tuttavista? Tai sitten jollakin on samanlainen kuin meillä :) Meidän KOTONA ollaan KOTONA. Joo, kaksi isoa poikaa on jo ja vaatteet ja sukkahiki sen mukaista :D Paratiisi-teksti on vähän huumoria meillä, kun eteinen on aina niin sekainen ja täynnä poikien vaatetta, reppua jne. Mutta joo, kyllä myös koen oman kotini paratiisikseni ilman, että sitä muiden täytyisi pöyristellä :(
 
"vieras."
Meillä on niin kapea ja pitkulainen eteinen ettei sinne kerta kaikkiaan mahdu pientä senkkiä ja käytävämattoa jos sitäkään kummempaa tavaraa eli kaikki vaatteet, myös ulkona käytettävät täytyy säilyttää omissa huoneissa kaapeissa.
 
näh
Otsikko lupasi paljon, _järkyttävän_ absurdi vastakohtana esim. rauhoittavan tai tavanomaisen absurdille kiinnosti. Pyh, taviskamaa. Ei järkyttänyt, ei kummastuttanut eikä herättänyt pahennusta tai muitakaan tunteita.
 
Mutkun se voi olla oikeasti jonkun paratiisi! Mä ainakin rakastan sitä kun talossa tuoksuu elämän kaikki kirjot. (no okei, viemärin tai paskan hajut eväti ehkä niin miellytä)

Elävä talo. Eloisia ihmisiä. Eikä mitään tylsän steriilejä pintoja. Nih!
 
Professional Griefer
Olen aika järkyttynyt, että ihmiset käyttää nykyään asuntoaan asuntona ja esim. naulakkoa oikeaan tarkoitukseensa. Eikö mitään ole kiiltokuvablogeista opittu?? Tsiisus, mistä tätä aivokuollutta kansaa sikiää?!?!?!
 
vieruus
Mitäköhän varten se eteinen on alunperin keksitty jos ei niitä vaatteita varten, läpikulkuako? Ja missä ne rytkyt ja kengät pitäisi olla, vaatekaapissako vaiko olohuoneessa? Voi pyhä sylvi että ihmisiä voi ärsyttää muiden ihmisten tapa elää ja olla. Talo elää tavallaan ja vieraat kulkee ajallaan.
 
  • Tykkää
Reactions: NINZU-72
Hendu
[QUOTE="kajsa";29338112]Olipa järkyttävän absurdi eteinen tuttavalla!!!!![/QUOTE]

Koko tapaushan siis eritoten on järkyttävän absurdia...

Absurdi (lat. absurdus, epäsointuinen, sorahteleva) tarkoittaa järjetöntä, järjenvastaista, mahdotonta, mieletöntä.

Järjesvastaistahan se ehdottomasti on, että eteisen naulakossa roikkuu ulkovaatteita ja kenkiä on lattialla...

Sanokaa joku please, että tää oli vaan trolli!
 
"sommarcat"
Siis OMG! Mä en Kyl ikinä voisi kyläillä paikassa, missä kengät on eteisessä ja vaatteet naulakossa! Tai saati, että siellä asutaan. Esittelykoti sen olla pitää. Kiiltävine pintoineen ja tuoreine kukkineen, joka päivä!
 
vieras..
Meidän poika kun tulee kotiin ja sattuu olemaan vaikka ne 4 parasta kaveria mukana niin eteisessä on omien lisäksi niiden toistenkin poikien vaatteet omina myttykasoina lattialla. Kun kavereilta oli kastunu sukat niin niitä oli ripustettu kengänkuivaimen lähettyville ja se päälle kuivaamaan.
 
"tööt"
se privet paradisehan voi olla vaan loistavaa ironiaa.. kyllä meillä neljän pojan jäljiltä kämppä on välillä aivan järkky kaikkia huoneita myöten, ja jos eteisessä on yksikään takki tai housut siellä missä kuuluisi niin on maailmankirjat sekaisin.. ja silti tämä on meidän oma Paratiisi. ja yleensä lauantaisin noin klo 13 aikaan kun on kimpassa siivottu niin noin 20 minuutin ajan täällä näyttää kertakaikkisen hyvältä (takana myös kolme vuotta remonttia kera pienten lasten) :).
 

Yhteistyössä