The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Helvattu kun täällä on viikonloppuisin tuo terveydenhuolto 70km päässä.. Kuivalihaa leikkasin ja olikin terävämpi tuo puukko nii meni lihan läpi ja osui peukalon ja etusormen väliseen maastoon. Tästä on viitisen tuntia aikaa ja hyvin sen teipannut muttei meinaa vieläkään loppua vuotamasta.
Sult pitää ilmeisesti takavarikoida kaikki puukot ja veitset ym terävät esineet. Entäpä jos vedät jollain moottorisahalla siinä ei enää teippaukset autakaan...
 
Hyisaatana. Toi sattuu olemaan asia jota en ittestäni voisi kuvitella, vaikka muutoin mielikuvitukseni piisaa melko moneen asiaan.

Tossa toisessa ketjussa tuli paljastettua synneistäni suurin, eli suunnaton heikkouteni punatukkaisiin naisiin. Miksi näin, en tiedä.

Milloin isoksi pojaksi kasvanut Vaahteramäen Eemeli törmää aikuiseen PeppiPitkätossuun, niin siitä on oksat pois tai sinnepäin. Valitettavasti Eemelistä tuli isona kunnanvaltuuston puheenjohtaja ja kaikkea muuta tylsää, mutta Pepin tarinaa ei ole vielä kerrottu. Tiedä vaikka osais tehdä lihasoppaa...

mulla on punaset hiukset :xmas:
sellaset tummanpunaset
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä