Miksi naiset pukeutuvat helteellä farkkuihin?

  • Viestiketjun aloittaja sijoittajamestari
  • Ensimmäinen viesti
sijoittajamestari
Suomen johtavalla sijoituspalstalla Trooli asiaa pähkäillään:

Kirjoittaja: Kameli1969 (18.6.2013 18:12:59) Sijoittaminen yleinen

Otsikko: Miksi naiset pukeutuvat helteellä farkkuihin?

Hellemekkohan olisi ylivoimaisesti miellyttävin. Miksi farkut?
 
"Vieras"
No ei ole näkynyt hellettä vähään aikaan.... Ainakin pk-seutu vilisi hameita kun oli yksi lämmin viikko välissä. Okei, lyhyet farkkushortsit on nuorilla tytöillä muodissa, mutta tosi paljon näkee muutakin kuin farkkuja. Missä oikein asut?
 
Eipä täällä ainakaa mikää hellemekkokeli oo ollu moneen päivään. Enkä ainakaan pahemmin tykkää käyttää hameita/mekkoja.

Mutta oikiasti mitä se kenellekää kuuluu kuinka kukin pukeutuu. En mä ainakaa jaksa miettiä ja kattoa onko jollaki farkut helteellä.
 
En ole käyttänyt housuja kuin kotioloissa ja lenkillä viimeiseen kolmeen vuoteen, mutta aikoinaan mulla oli sellaiset ohutta farkkukangasta olevat leveät housut. Olivat ihanan vilpoisat ja hiostamattomat helteelläkin. Onhan niitä farkkumekkoja, joten ei se materiaali ole välttämättä kovin lämmin.
 
"Tiina"
En kyllä laita mekkoa töihin kesähelteelläkään, vaan pyrin pukeutumaan asiallisesti liikaa paljastamatta. Lisäksi työpaikan ilmastointi on niin tehokas, ettei siellä hellemekossa edes pärjäisi.
 
uhuhu
Töissä ei saa käyttää ihan minkälaisia vaan asusteita. Farkut sopii ainakin meidän työpaikalla parhaiten työhön ja työpaidankin kanssa.. Hame näyttäisi hölmöltä--
 
-annukka
jos lähtee töihin aamulla klo 6.30 ja kun pääsee töistä klo 15 niin lämmöt voi olla ihan eri kymmenillä.
Kalsarimuoti on just hyvä siihen. Eli aamulla kalsarit hameen alle ja päivän lämmetessä ne voi riisua ja mahtuu mukavasti pienempääkin käsilaukkuun.

Aikavähän helteillä farkkuja näkee. Capreja jonkun verran aikuisilla naisulla, mutta nuoremmat hameissa ja shortseissa.
 
"vieras"
Töissä on usein kesäkuumallakin jäätävän kylmä niin että villapuseroa saa pitää päällä. Ja kyllähän monissa todella kuumissa maissakin etelä-amerikassa ja aasiassa jne miehet ja naiset pitävät usein farkkuja.
 
sexy beibi
Kun tässä yrittää koko ajan pitää ittensä pienenä ja hentona alipainon rajoilla että näyttäis hyvältä biksuissa, niin ei kyl tarkene hellemekossa jos ei oo todella todella helle. (yli 26 astetta.)

Silarit lämmittää aika vähän kuitenkin...
 

Yhteistyössä