Kysykää tulevalta lähihoitajalta mitä haluatte :)

yeah
http://www.mol.fi/paikat/Search.do?lang=fi&searchExecute=true&municipalities=&province=---&search=Etsi&country=---&freshness=1&duration=11&type=21&rentalLabour=---&searchphrase=sairaankuljettaja#resultList

siinä jos ei naureskelijat viitsi etsiä itse, voin vielä kopioida muutaman ilmoituksen missä haetaan AMBULANSSIIN LÄHIHOITAJAA.

"Olemme Pirkanmaan sairaanhoitopiirin sopimuskumppani ja haemme lisää sairaankuljettajia siirtokuljetuksiin.
Koulutuksena vaaditaan esim. ensihoitoon suuntautunut lähihoitaja, lääkintävahtimestari-sairaankuljettaja, sairaanhoitaja.
Työaika on 7-23 välisenä aikana."

"HUS -siirtoyksiköissämme työskentelevistä henkilöistä toisen tulee olla terveydenhuollon ammattihenkilö jolla on ensihoitoon suuntautuva koulutus (ensihoitaja- AMK,_lähihoitaja/ensihoito_), toisen on oltava terveydenhuollon ammattihenkilö (ensihoitaja AMK, sairaanhoitaja, lähihoitaja tai perushoitaja, lääkintävahtimestari-sairaankuljettaja) tai pelastajatutkinnon tai sitä vastaavan aiemman tutkinnon suorittanut henkilö (palomies-sairaankuljettaja). "
 
"vieras"
mistä vitusta tää paskatieto on päässy leviämään? kurkkaa kuule vaikka molli sivuilta että kuinka paljon eh- lähihoitajia haetaan, kumma juttu jos eivät kerran pääse sun mukaas lanssiin töihin.. ja kumma että itse tiedän tuossa hämeen pelastuslaitoksessa työskentelevän yli 10 ensihoitoon suuntautunutta lähihoitajaa ihan vakituisesti.
mut sä ilmeisesti tiedät paremmin...
Lanssiin pääsee lähärit töihin niihin kuljetus tehtäviin mikä on lähes sama kuin taksissa työskentelisit.
Lisäksi vielä, niihin palkataan amk tasoisia ensihoitajia/sairaanhoitajia ja koska niistä on pulaa otetaan lähäreita noihin p*skaduuneihin eli ei kiireellisiin siirto kuljetuksiin. Mutta onnee sulle kun noin hyvin tiedät ja ihan mollin sivuilta oot kattonu :D
 
yeah
[QUOTE="vieras";28486564]Lanssiin pääsee lähärit töihin niihin kuljetus tehtäviin mikä on lähes sama kuin taksissa työskentelisit.
Lisäksi vielä, niihin palkataan amk tasoisia ensihoitajia/sairaanhoitajia ja koska niistä on pulaa otetaan lähäreita noihin p*skaduuneihin eli ei kiireellisiin siirto kuljetuksiin. Mutta onnee sulle kun noin hyvin tiedät ja ihan mollin sivuilta oot kattonu :D[/QUOTE]

"Kuopion yliopistollisen sairaalan Ensihoito, Päivystys ja Tehohoidon yksikössä, Ensihoitopalveluissa on haettavana neljä määräaikaista sijaisuutta ajalle 3.6-31.12.2013. Sijaisuuksia voivat hakea sairaanhoitajat sekä lähihoitajat, joilla on soveltuva koulutus ja työkokemus. "

"Uudenmaan sairaankuljetus oy on Keski-Uudellamaalla toimiva sairaankuljetusyritys. Toimintaamme kuluu niin perustason valmiusautot (Vantaa, Kerava-alue) kuin hoitolaitossiirtoautot Hus-sairaanhoitopiirin kanssa tehtyjen sopimusten mukaisesti. Usk oy:lle o myönnetty ISO 9001:2008-laatustandardi, tämä toimii myös toimintamme pohjana ja panostamme mm työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen.
Nyt etsimme joukkomme lisää alanammattilaisia, toivomme että olisit lähihoitaja (suuntautunut ensihoitoon). Toimenkuvanasi tule olemaan toimiminen niin valmius kuin siirtoautoissa hus-aluella.
Tarjoamme vaihtelevaa työtä/tehtäviä mukavassa ja rennossa työympäristössä mukavien työkavereiden kanssa."

"Hoitotason sairaankuljettajan keikkatyöpaikkoja avoinna useita.
Aktiivivuoroja."

Niin, nyt kun todistin että lanssiin pääsee niin alat vinkumaan ettei pääse kuin perustason lanssiin, mikä on sun mukaan taksi. :D Oletko täysi idiootti? Miksi sitten tiedän monta vakkaripaikan saanutta hoitotason sairaankuljettajaa keillä on lh-koulutus? Totta on että moni lh työskentelee päätoimisesti perustasolla, muttei kyllä kaikki.
Mikä helvetin pakko sun on mollata lähihoitajia? Ja levittää väärää tietoa? Onks sulla jotain ongelmia ittes kanssa?

Ja miksi helvetissä on olemassa perustason lansseja jos kerran taksitkin voisivat hoitaa heidän työnsä?
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28486540]Miten edes pääsee kirjottamaan harmaana jos on kirjautunu? :O[/QUOTE]

Tuossa nyt ihan selvästi halutaan näyttää että kattokaa ku mä voinkin tehä tälleen, hähä
 
"vieras"
yeah nimimerkki vaahtoa aiva turhaan koska tosiasia kuitenkin on, että vain murto-osa ensihoitajiksi valmistuvista lähäreistä työskentelee edes perustason lanssissa. Vanhustenhoito/hoivakodin ovat ne paikat joissa yleensä lähärit työllistyy oli "ensihoitaja" amislinjalta valmistunut tai ei.
Ja noita lanssi paikkoja on lähinnä isommilla paikkakunnilla joissa on huutava pula koulutetusta amk hoitohenkilöstöstä... pienemmillä paikkakunnilla noita ei edes ole.
 
BV
Olen puhelimella netissä ja aina jos käyn jossain muualla, niin kirjaudun täältä ulos. En jaksa koko ajan kirjautua takas. Ja munlaiset pärjää ensihoidossa, en jää sormi suussa miettii, mitäs nyt..
 
Että mitä?
No voi hyvä tavaton. Itse olen sairaanhoitaja yli 20v:n kokemuksella eikä tulisi mieleenikään tehdä tällaisia aloituksia. Jospa kouluttautuisit ensin ja miettisit sitten...
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28486460]Hei oot äitiyslomalla? :) Viimeeksi kun oon kuullu susta, pari vuotta sitte sulla oli se isompi tytsy ja oliko, et just sai nimen vauva... jos en ihan väärin muista... :D "vanha tuttu palstailija"[/QUOTE]

Moi Kowalski vai mikä Anatolia nyt olitkaan.
 
yeah
[QUOTE="vieras";28486642]yeah nimimerkki vaahtoa aiva turhaan koska tosiasia kuitenkin on, että vain murto-osa ensihoitajiksi valmistuvista lähäreistä työskentelee edes perustason lanssissa. Vanhustenhoito/hoivakodin ovat ne paikat joissa yleensä lähärit työllistyy oli "ensihoitaja" amislinjalta valmistunut tai ei.
Ja noita lanssi paikkoja on lähinnä isommilla paikkakunnilla joissa on huutava pula koulutetusta amk hoitohenkilöstöstä... pienemmillä paikkakunnilla noita ei edes ole.[/QUOTE]

kuule pistäs faktaa pöytään sitten. Miksi sitten eräältä parin vuoden takaiselta vuosiluokalta joka ikinen eh-lh pääsi lanssiin töihin tai jatkoi opiskelujaan? Miksi työkkärin sivuilla haetaan vaikka kuinka monelle erikokoiselle paikkakunnalle lähihoitajia lanssiin? Löytyi pohjanmaata, kuopiota ja helsinkiä...

pistä vaikka joku tilastotieto mistä olet saanut tietosi, että suurin osa eh-lähihoitajista on työllistynyt muualle kuin omalle erikoisalalleen. ja kerro ihmeessä miksi heitä koulutetaan, jos työtä ei kerran ole yhtään?
 
BV
Että mitä? Susta oikein huokuu se, että olet ollut liian kauan alalla, kyynisyys paistaa läpi.. On multakin moni muu vienyt paikan nenän edestä ja en siirrä kuin vuodella opiskelua. Olen niin iloinen nyt :)
 
"..."
[QUOTE="vieras";28486480]Ensihoidon lähärilinjalta valmistuvat työllistyy vanhuspalveluihin etupäässä aivan samoin kuin muiltakin linjoita :) Kuulostaa vaan tosi hienolta olla (muka) ensihoitaja. Lanssiin työllistyy amk-ensihoitajia ei lähäreitä... tosin johonki lääkintavaksin hommiin saattaa päästä sairaalaan jos tuuria on, mutta esim. polityöhön ei lähärit juurikaan työllisty eikä siis todellakaan lanssiin.
Useimmat ei vaan ymmärrä tätä, mutta siperia opettaa :LOL:[/QUOTE]

Selvä ! Kiitos tiedosta :D
Terveisin pela:lla työskentelevä LÄHÄRI/eh !

Tsemppiä opintoihin ap :) älä kuuntele näitä urpoja jotka itkee, ettei lh/eh papereilla ole mtn järkeä ! Kyllä niillä on:)
 
"vieras"
Kyllä täytyy aika tyhjäpää ja psykopaatti olla, jos ei lähärikoulutukseen pääse ekalla yrittämällä. Kaikista pahimmista yläasteaikojen pissiksistä on tullut lähäreitä tai teiniäitejä. Huolestuttaa kyllä, millaista hoitoa tullaan tulevaisuudessa saamaan.
 
"vieras"
Mä todellakin toivoisin, että ambulansseissa ei olisi lähihoitajia töissä. Jos tilanne on niin paha, että tarvitaan ambulanssia niin sitten toivoisi auttajien olevan myös kunnolla koulutettuja, jotka osaavat hommansa.
 
"vieras"
Se lukio ei välttämättä vain ole kaikkien juttu ? :)
No jos löytyy oma juttu joltain toiselta amisalalta niin olisi voinut vaikka sinne sitten hakea. Jos siis tarkoitus on mennä ammattikorkeakouluun ja joku alempi koulutus pitää ennen sitä hankkia. Nythän tuossa on kolme vuotta mennyt ihan hukkaan kun hän olisi voinut aloittaa ne amk-opinnot jo nyt, jos olisi hoitanut asian toisin.
 
  • Tykkää
Reactions: fortunate
jaaa
[QUOTE="vieras";28487237]Kyllä täytyy aika tyhjäpää ja psykopaatti olla, jos ei lähärikoulutukseen pääse ekalla yrittämällä. Kaikista pahimmista yläasteaikojen pissiksistä on tullut lähäreitä tai teiniäitejä. Huolestuttaa kyllä, millaista hoitoa tullaan tulevaisuudessa saamaan.[/QUOTE]

ei se nyt ihan noin oo. Keskimäärin 30-40% hakeneista pääsee koulutukseen. En ymmärrä mistä tulee ajatus että lähärikouluun niin vaan mennään.
 

Yhteistyössä