kahden viestin jälkeen mies ehdottaa tapaamista. outoa?

  • Viestiketjun aloittaja "murmeli"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Kyseessä lienee oikea mies, eikä "marjanpoimija". Kyllä tietenkin mies/nainen haluaa tavata jos kerta sillä asenteella olleen liikkeellä. Arat henkilöt ei uskalla ehdottaa ehkä koskaan, tai vasta vuoden päästä. Rohkeammat menee suoraan asiaan. Katso ihmeessä mikä se on miehiään.
 
nohh
Ei ole mitään negatiivista treffien ehdottamisessa mutta yksi sääntö täytyy pitää mielessä: treffit julkiselle paikalle esim. kahvilaan, jos et tiedä miehestä mitään.
 
"tii"
Ei outoa, mutta epätoivoista kylläkin :D
Epätoivoista?
Mielestänii erittäin järkevää,hittoako sitä viikko/kuukaus tolkulla mitään viestejä lähettelemään. Mielummin heti vaan tapaamaan,sillä en saa tietää kohtaako kemiat vai ei. Turhauttavaa se olisi kirjoitella kuukausi tolkulla,ja sitten tavata ja huomata ettei toinen olekaan sellainen kuin oli kuvitellut.Jokainen luo niiden viestien perusteella oman mielikuvan,joka harvemmin kohtaa todellisuuden kanssa.
 
"Satu"
Normisettiä. Me olemme erilaisia: toiset halua(isi)vat tutustua rauhassa kirjoitellen, ja tavata vasta kun on "tutustunut" toiseen kunnolla, minä taas lähden jo muutaman viestin jälkeen kahvitreffeille, nähdäkseni onko kemiaa livenä... :)
 

Yhteistyössä