Te joilla ISOHKO palkka, mitä teette työksenne???

  • Viestiketjun aloittaja kfkfkf
  • Ensimmäinen viesti
eevee
no mä en tienaa mitään, mut mun mies on ns jokapaikan höylä yhessä firmassa. tekee niin varastohommia kun siellä jeesiä tarvitaan ja sitten hoitaa toimistolla myyntiä, kuvastojen tekemistä ym ym ym, tekee siis kaikkea ja palkka bruttona muistaakseni 4600-4800€/kk.
 
"veeruska"
Lähihoitaja tienaa yksityisellä n.1800 ja julkisella n.2000 kk, siihen lisät päälle. Jos tekee pelkkää yötä, kuten minä, brutto voi olla reilu 3000/kk Eli lähäri ei todellakaan tienaa isohkoja tilejä.
 
lähäri
[QUOTE="a.p";27797770]Mitäs lähihoitajat tienaa??[/QUOTE]

Meillä yksityisellä palkkaluokka G21 tai G23 autistien parissa ohjaajana. Haastavaa ja kiinnostavaa työtä on, vaatii osaamista ja "tuntosarvia". Palkka minusta ihan ok tälle alalle, mutta toki on aina olemassa riski, että loukkaannut työssäsi vakavasti, mihin nähden palkka ei ole niin ok. Autisteillahan esiintyy haastavaa käyttäytymistä, mitä jossain määrin voi ennakoiden välttää, mutta ei AINA, vaikka ammattitaito olisi raudanluja.
 
"vieras"
Työpäällikkö, maa- ja vesirakennusala. Nettopalkka n. 4000 €/kk + bonukset (tässä kuussa maksetaan 12 000 euroa bonuksia viime vuodelta bruttona). Kkbruttotulot isommat myös autoedun vuoksi, mikä ei näy nettotuloissa. Pohjakoulutus rak.ins (amk).
 
täh
[QUOTE="a.p";27797770]Mitäs lähihoitajat tienaa??[/QUOTE]Mitä helvettiä lähihoitajat tekevät tällaisessa ketjussa? Koulutetut perseenpyyhkijät tienaavat suurin piirtein perunapussin enemmän kuussa kuin keskivertotyötön.
 
"Alli"
[QUOTE="Vieras";27798335]Järjestelmäasiantuntija ja vuosiansiot hiukan yli 60.000 euroa. Elätettävänä perhe, kädestä suuhun mennään.[/QUOTE]

Rahanpuute voi olla myös asennekysymys, meilläkin on "rahat vähissä" vaikka saan nykyään kolme kertaa enemmän rahaa kuin työttömänä, kotihoidontuesta puhumattakaan..,
 
dfdf
[QUOTE="Vieras";27798335]Järjestelmäasiantuntija ja vuosiansiot hiukan yli 60.000 euroa. Elätettävänä perhe, kädestä suuhun mennään.[/QUOTE]

Talouden hallinnassa ette ainakaan ole kovin välkkyjä, jos tekee noilla tuloilla tiukkaa yhden perheen eläminen.
 
voi teitä
palkka 501e/KK-verot töitä 24h//7,oikeus kolmeen (3) vapaapäivään kuukaudessa,koulutus sosoionmi+4 muuta tutkintoa mm.päihdetyöntekijä,työnohjaaja jms...arvaappa mikä ammatti? mieluummin töissä kuin työtön:)
 
Hyvät liksat
Kysymys on väärin aseteltu, "Te joilla ISOHKO palkka, mitä teette työksenne???", pitäisi kysyä "te joilla isohkot munat, paljonko saatte palkkaa?" koska tunnetustihan miehille maksetaan parempaa palkkaa vaikka olisivat ns. perseenpyyhkijöinä eli lähäreitä.

Työni ohessa käsittelen paljon eri alojen palkkoja ja päivittäin näen miten miehet saa samasta työstä jopa n. 1000 € parempaa palkkaa kuin nainen, ja naisella saattaa olla jopa parempi koulutus ja kokemus työhön.

Mutta jos puhutaan hyvin rikkaista joilla tosi korkeat tulot, niin erityisen rikkaita ovat varmasti nämä ihmiset joilla omat yritykset, lähinnä holding-yhtiöitä jotka sitten investoi erilaisiin bisneksiin ja kun bisnes kukoistaa niin myydään isolla voitolla pois. Sitten vaan uutta bisnestä kehiin... Tää vaan tarvii kauheasti asiantuntijuutta alallaan ja bisnesälyä, ja tietysti alkupääomaa, niin siihen hommaan ei monesta valitettavasti ole.
 

Yhteistyössä