"Juuei"
ei ole käynyt koskaan mielessäkään käyttää moista lisäainemoskaa. Osaan maustaa pullat ihan itsekin.
Fetaa tai tuorejustoa, joskus edamjuustoa tai emmeltaalia.Jos laitatte juustoa pulliin, niin mitä juustoa; fetaa, mozzarella tms?
sanaan malliin meillä, enkä tiennyt, että joku vielä pussikeittoja harrastaa. Suolana muuten kannattaa käyttää sellaista, missä ei ole paakkuuntumisenestoaineita, esim E536 teho tulee syanidista. Mut kannattaa tosiaan tehdä itse ne lihapullat tai ostaa valmiita, luomuisia pikkupyöryköitä:No en ikinä!!!
Parhaimmat saa laittamalla jauhelihaa, pari ruokalusikallista vehnäjauhoja, kananmunan, suolaa, paljin rouhittua mustapippuria ja halutessaan sipulia+muita mausteita. Lihapullat kastikkeessa on meidän pikaruokaa, kun pitää saada jotain valmista nopeasti. Ja 2vuotiaan lempiruokaa myöskin.
Juu, nam nam hyvin maistuu ja hengissä ja terveenä ollaan =)En ikinä tee millään sipulikeitolla, ihan yhtä "helppoa" se on tehdä ihan korppujauhoilla ja oikealla sipulilla..
Nuo sipulikeitto-pullat taitaa kuulua samaan keittiöön lihaliemikuutio-kastikkeen kanssa, kumpikin tuntuu kuuluvan Suomalaisten "perusruokiin" ja molemmat on ihan hirveitä.. Noissa keittiissä on myös pöytämausteena aromisuola...