Puhutaanko teillä "härskejä"seksin aikana?

  • Viestiketjun aloittaja tääääh
  • Ensimmäinen viesti
tääääh
meillä ei siis tapana ole ollut mutta nyt ihmetystä herättänyt miehen orastava tuhmien
puhuminen seksin aikana:O

saattaa siis ykskaks vaan tokasta esim."mmm isotissinen huora!","ota kullia lutka"jne.

Ok tuhmia puhua mutta miksi tuo nimittely,onko tuo normaalia?:O
 
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja tääääh;27263223:
meillä ei siis tapana ole ollut mutta nyt ihmetystä herättänyt miehen orastava tuhmien
puhuminen seksin aikana:O

saattaa siis ykskaks vaan tokasta esim."mmm isotissinen huora!","ota kullia lutka"jne.

Ok tuhmia puhua mutta miksi tuo nimittely,onko tuo normaalia?:O

Tottunu puhumaan niitä toiselle naiselle, ja nyt se käyttäytyminen alkaa sekottuu teidänkin sänkypuuhiin...
 
On se mun mielestä ihan normaalia.

Jos se haittaa sinua niin puhu asiasta miehes kanssa.
 
yäk
Mun mielestä toi on todella alentavaa. Huorittelu ym. Siis sairasta! Eri asia tollaset tuhman puhumiset ku no9 mainitsi. Mä sanosin tollaselle äijälle, et painu **! Seksi ei oo toisen alistamista, väkivaltaa (henkistä eikä fyysistä)! Tai sen ei tulis olla. No sit on tietty tyyppejä, jotka haluu tollasta alistavaa mut se on sit asia erikseen.
 
"a p"
kyllä taidan mainita jos monesti alkaa nuo nimitykset tulla-kun muuten ei haittaa tuhmat jutut.siis juuri tyyliin "uuu miten märkä pillu!"ja muut mutta tuo nimittely on nounou....:/

En oo mitään miehelle sanonut kun en halua nipo olla mutta mietin vaan että eihän tuo nyt kivakaan ole.
 
Tuosta tuhmien puhumisesta tuli mieleen... Paljon nuorempana ja kauniimpana tapailin ihan älyttömän kilttiä poikaa. Kaveri oli tosi herrasmies ja hyväkäytöksinen. Ainoa miinus hänessä oli se että ääni oli vähän kimeä ja sellainen "päkättävä". Mutta oli kuitenkin ihan sellaista aviomiesmatskua.
Mentiin sitten ekaa kertaa sänkyyn ja tämä "poika" villiinty ihan täysin. Alkoi ihan tosissaan puhumaan (kiljumaan/päkättämään) rumia. Ei mitään "sulla on isot tissit" vaan ihan hardcorea. Olin ekana että mitä helv... kunnes kuitenkin repesin nauramaan. No tunnelma vähän lässähti.
Seuraavana päivänä tuli viesti että meidän juttu ei oikein toimi kun mieltymyksemme eivät kohtaa. No enpä voinut asiaa kyllä kiistää :D
 
yäk
Ite joskus sulatin kaikenlaista sen takia, etten haluu olla nipo jne. mut loppujen lopuks ku tarpeeks kauan olin antanu mulle tehtävän vastoin mikä musta tuntu hyvältä ni ei seksi enää huvittanu ollenkaan. Alko ahdistaa koko skeida! Joten kannattaa asiasta kyllä sanoo ettei tunnu kivalta. Voihan olla et sun poikaystävä on katellu vähän pornoo ja ajattelee et tällanen sen pitää olla ja siks heittelee tollasia juttuja sulle. Mut jos se ei kunnioita sua vaikka sanot et ne jutut ei tunnu kivalta ja haukkuu nipoks niin lähe kävelee!! Ansaitset parempaa.
 
Aries 78
Miksi pitäisi puhua härskejä ja tuhmia? Eikö voi puhua nättejä. Niin meillä ainakin tehdään.
Nyt tämä pikku mehiläinen maistelee kedon kukkaa, noin se mehiläinen nyt sitä kukkaa maistelee. Nyt tämä pikku mehiläinen aikoo omalla "piikillään" vähän kokeilla tuota kukkaa.. Vois itellä mennä maku samantien jos tuollasia pitäis kuunnella.
 

Yhteistyössä