Ukkosmyrsky tulossa

  • Viestiketjun aloittaja Ennusteissa
  • Ensimmäinen viesti
Ennusteissa
[QUOTE="mamma86";26279001]vantaalla sataa vettä kaatamalla, tuleekoha se ukkonen kohta?[/QUOTE]

Täälläkin ollaan Vantaalla, Itä-Vantaalla. Vettä rupesi satamaan mutta ei vielä kaatamalla.
 
"mamma86"
Kuulostaa vaa et aika kovaa satais, ei ehkä joo kaatamalla mut kunnolla ainakin :D Jos joku osaa lukee sitä tutkaa ni saa kertoo jyrähtääkö se meille, tuleeko kova ukkonen?
 
[QUOTE="mamma86";26279033]Kuulostaa vaa et aika kovaa satais, ei ehkä joo kaatamalla mut kunnolla ainakin :D Jos joku osaa lukee sitä tutkaa ni saa kertoo jyrähtääkö se meille, tuleeko kova ukkonen?[/QUOTE]

Voihan tuo tulla tai olla tulematta :D Meidät tuntuu ainakin pienemmät myrskyt kiertävän kaukaa, kun lentoasema on tuossa aika lähellä. Aika pieneltähän tuo rintama näyttää, mutta toivotaan parasta :D
 
"vieras"
Helsingin puolella ihmeellinen pysähtynyt hiljaisuus. Tosi lämmintä, ilma vaan lämpenee, vaikka pilvistä ja aurinko laskemassa.
Kirjaimellisesti tyyntä myrskyn edellä...:)
 
Voipi tulla
[QUOTE="vieras";26279071]Helsingin puolella ihmeellinen pysähtynyt hiljaisuus. Tosi lämmintä, ilma vaan lämpenee, vaikka pilvistä ja aurinko laskemassa.
Kirjaimellisesti tyyntä myrskyn edellä...:)[/QUOTE]

Helsingin suunnasta tulossa aika synkkää taivasta. Jospas se rytkyn vielä tekisi yöksi.
 
Sateenkaaren väärässä päässä
Keski-Suomi ilmoittautuu kateelliseksi. Ukkonen kelpaisi! No, jos huomenna sitten. Cape-arvot näyttävät siltä, että huomenna voisi ukkostaa Häme-Kainuu välillä. Yöllä nousut sellaisia, että yöukkosiakin odotettavissa Etelä-Suomessa. Ihan reipasta tuulta ukkospuuskissa luvassa, ei mitään mahdotonta kuitenkaan.

Ps. Jos Pekka Pouta on kanssani samaa mieltä, ennustukseni kumoutuu ja todennäköisesti on niin hieno ilma ettei ole tosikaan.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";26279071]Helsingin puolella ihmeellinen pysähtynyt hiljaisuus. Tosi lämmintä, ilma vaan lämpenee, vaikka pilvistä ja aurinko laskemassa.
Kirjaimellisesti tyyntä myrskyn edellä...:)[/QUOTE]

Korjaan: On täällä näköjään ropauttanut maan märäksi, en vaan yhtään huomannut palstaillessani :D
Nyt näyttää aika synkältä, mutta just nyt ei sada.
 

Yhteistyössä