Saako seksiä harrastaa samassa huoneessa lapsen kanssa?

  • Viestiketjun aloittaja "äiti"
  • Ensimmäinen viesti
rietas
Alkuperäinen kirjoittaja kökköliini;25875804:
eihän niitä kukaan altistakaan. kyllä kai nyt jokainen tietää nukkuuuko oma laspi vai ei ja miten ne mitään näkee jos huone on pilkkopimeä? ja mä makaan yleenäs kuin lahna ettei vaan kuulu ääniä eikä näy liikettä.
Kovin moni on kertonut tässä ketjussa lapsena esittäneensä sujuvasti nukkuvaa vaikka on ollut hereillä ja vanhemmat touhunneet samassa huoneessa. Ja kokeneet sen traumaattisena, vähintäänkin epämiellyttävänä.

No, omatpahan on lapsesi ja omatpahan on traumansa. Minusta tuo on vaan niin edesvastuutonta, ajattelematonta ja itsekästä vanhemmilta. Mutta totuushan on, että voin vain omista lapsistani huolehtia, olen vastuussa vain heistä.

Seksin harrastamista täysin liikkumatta? Uskokoon kuka haluaa.
 
kökköliini
Kovin moni on kertonut tässä ketjussa lapsena esittäneensä sujuvasti nukkuvaa vaikka on ollut hereillä ja vanhemmat touhunneet samassa huoneessa. Ja kokeneet sen traumaattisena, vähintäänkin epämiellyttävänä.

No, omatpahan on lapsesi ja omatpahan on traumansa. Minusta tuo on vaan niin edesvastuutonta, ajattelematonta ja itsekästä vanhemmilta. Mutta totuushan on, että voin vain omista lapsistani huolehtia, olen vastuussa vain heistä.

Seksin harrastamista täysin liikkumatta? Uskokoon kuka haluaa.
no miehen perse voi heilua...:kiss:
 
Alkuperäinen kirjoittaja kökköliini;25875804:
eihän niitä kukaan altistakaan. kyllä kai nyt jokainen tietää nukkuuuko oma laspi vai ei ja miten ne mitään näkee jos huone on pilkkopimeä? ja mä makaan yleenäs kuin lahna ettei vaan kuulu ääniä eikä näy liikettä.
Monikaan tässä ketjussa ei ole kertonut esittäneensä pienempänä nukkuvaa ja joutunut kuuntelemaan kiusallista showta omien vanhempiensa esittämänä!!
Jos tahdot omille lapsillesi jotain traumoja tai seksuaalisia vääristymiä..omapa on asiasi..
Jos itse tykkäät kuunnella toisten puhinaa ja puuskutusta..ok,mutta ymmärrä ettei kaikki tahdo altistaa sille omia lapsiaan.
Aikuinen ihminen ymmärtää mitä tapahtuu,toisin,kuin pieni lapsi,joka voi kokea tilanteen ahdistavana,pelottavana jne..
 
rietas
Alkuperäinen kirjoittaja röppö;25875904:
Aikuinen ihminen ymmärtää mitä tapahtuu,toisin,kuin pieni lapsi,joka voi kokea tilanteen ahdistavana,pelottavana jne..
Varmasti kokee.

Ihan älytöntä, että täällä esim. syyllistetään korvikeäitejä, mutta kumpikohan traumatisoi lasta enemmän, maidon saanti pullosta vai vanhempien seksin näkeminen?
 
"vieras"
Oksettavaa porukkaa. Lapsen altistaminen vanhempien seksielämälle on hyvin lähellä seksuaalista hyväksikäyttöä, sori vain. Kannattaa kysäistä joltain psykiatrilta, ellei itsellä ole sitä vertaa älliä päässä. Lapset eivät todellakaan pysty käsittelemään seksiä, seksin ääniä ja muita siihen liittyviä asioita. Ne ahdistavat, pelottavat ja seksuaalinen identiteeetti voi vääristyä pahasti.

Mun vanhempani harrastivat seksiä samassa huoneessa ja teeskentelin nukkuvaa. Vieläkään en tiedä mitään niin oksettavan ahdistavaa, kuin se. Hyi saatana. Säästäkää niitä lapsianne, niin voivat aikuisena nauttia seksistä ilman syyllisyyttä, traumoja ja vastenmielisyyttä sitä kohtaan. Moni varhain altistunut lapsi myös yliseksualisoituu eli alkaa esim. harrastaa masturbaatiota todella varhain ja seksikokeilut varhaistuvat, porno mukaanlukien. Ihan kokemuksesta puhun.
 
  • Tykkää
Reactions: LuvLucy ja as if
"vieras"
Omat vanhempani harrastivat seksiä samassa huoneessa kanssani, ja eivät tänä päivänäkään tiedä, että olin hereillä moneen otteeseen. Se oli minusta niin ahdistavaa ja pelottavaa, etten uskaltanut inahtaakkaan. Olin tosin jo 5-6v. kun eka kerran näin tapahtui, eli ymmärsin jotenkuten mistä on kyse. En muista/tiedä tekivätkö silloinkin kun olin nuorempi. Mutta edelleen puistattaa ajatuskin, vaikken voi sanoa ihan kunnon traumoja saaneeni. Ei ollut kivaa. Ja he eivät suinkaan olleet kovaäänisiä, kuului vain ihan pieni peittojen hankaus ja sängyn natina. Että itse en tekisi tuon oman kokemukseni takia, en halua sitä samaa ahdistusta lapselleni. Kaikki toki tyylillään, mutta ette voi olla sata varmoja että lapset nukkuvat, siihen en usko.
 
Eevee
Kyllä, ne lapset osaa esittää nukkuvaa vaikka nää "kyllä minä lapseni tunnen ja tiedän pierun hajusta milloin se nukkuu" ovatkin eri mieltä.

Ja minusta lähentelee erittäin sairasta ihmistä jos pitää luonnollisena harrastaa seksiä kun lapsi(a) samassa huoneessa mikäli lapsi on yli 2-3v.
 
Mä en usko, että nykypäivänä kenenkään tarvitsee harrastaa seksiä samassa huoneessa, jossa nukkuu lapsi(a). En ymmärrä, miksi tehdä noin, kun on paljon muitakin vaihtoehtoja. Musta ei muuten ole sekään ok, että harrastetaan seksiä samassa huoneessa, jossa nukkuu aikuisia ihmisiä (ellei se ole täysin ok heille), saati sitten lapsia, joiden ei pitäisi joutua mitään näkemään/kuulemaan.
 
Linkki on rikki.
Minä en pystyisi. Raja menee jotakuinkin siinä, että yllätetyksi tulemisen pitäisi estyä. Esim lapsen nukkuessa toinen huone, hereillä ollessa haka tai lukko. Vauva voi nukkua samassa huoneessa jos esim häkkisängyn näköyhteyden saa estettyä (ja yleensähän sen peitolla saakin) heräämisen varalta.
Ei ole. Korjaat sen oikeaan muotoon (eli http pois ja "com" ja ylimääräinen "www" myös pois) niin linkki toimii.
 
Viimeksi muokattu:
"Vieras"
En ikinä, ei meistä kumpikaan innostu. Ei saa olla koiria/kissojakaan samassa huoneessa... Mutta jos rehellinen oon, en lämpene harrastamaan niitä puhua laisinkaan jos saman katon alla asustaa yli 2-vuotiaita lapsia... Ei kiinnosta, jos ovat eri huoneessa lukkojen takana. Ainakin täs kämpäs kuuluu ne äänet vähän liiankin hyvin niin hyi yök ei kiitos. :x Yllätin myös omat vanhempani puuhistaansa ja seki varmaan vaikuttaa... :whistle: Joten joo, lapset yökylään tai sit lapsenvahti paikalle ja me vanhemmat mennää vaikka romanttiselle illalliselle ja sit hotelliin. :D
Ai siis, että sä et harrasta/halua seksiä jos samassa asunnossa/talossa on eri huoneessa joku ihminen, vaikka sun lapsi? Nussitte siis järjestellysti joskus ja jouluna? Voi elämän kevät...
 
fiupoks
Olen lapseton, joten omasta puolestani en voi sanoa juuta enkä jaata. Mutta sen voin sanoa, että lapsena olen joutunut todistamaan useampaankin kertaan äitini ja hänen uuden miehensä seksipuuhia, eikä se todellakaan ollut mukavaa. Ja ihan aina leikin nukkuvaa, ihan pienestä pitäen. Muistan edelleen sen ahdistavan tunteen, kun pakoon ei päässyt ja toivoi vaan kaiken olevan ohitse. Ja joko olin pirun hyvä näyttelijä tai sitten äiti ei tuntenut omaa lastaan tarpeeksi hyvin, koska hän todella oli ja on varmaan edelleen siinä uskossa, että minä olin aina sikeässä unessa. Yläasteajoilta muistan sellaisia mökkeilykertoja, kun äiti ja isäpuoli alkoivat estoitta paneskella yön "pimeinä" tunteina kesämökillä, jossa samassa isohkossa huoneessa nukkui vanhemmat ja 1-4 lasta. Minä olin jälleen kerran hiljaa ja teeskentelin nukkuvaa. Vain pikkuveljeni (siihen aikaan ala-asteella) oli sellainen, että hän nousi vuoteesta ja meni paneskelijoiden viereen seisomaan niin kauaksi aikaa, että ne tajusivat lopettaa. Ja sittenkin piti sihistä, että ei saa häiritä. Ja hetken päästä sama ähkiminen ja lutkutus alkoi alusta..

Entisaikaan (siihen aikaan, kun samassa pirtissä on asunut useampi sukupolvi ja vielä pari sikaa nurkassa) varmasti paneskeltiin ns. näkösällä. Isäntä otti sen mikä isännälle kuului, vaimon tehtävä oli yöaikaan levittää jalkansa. Ja ne taisi olla muutenkin niitä aikoja, kun ainoat neitsyet oli ne, jotka juoksivat isäänsä lujempaa. Että sellaista tänään.
 
"Vieras"
Mitä helvettiä te hankitte lapsia, jos ei ole mahdollisuutta harrastaa seksiä muualla kuin lasten kanssa samassa huoneessa! Voi **** mitä vanhempia. Ne on aikuisten juttuja, joita ei ole tarkoitettu lasten kokemuspiiriin. Ja huom. usein lapset ovat hereillä tai kevyessä unessa vaikka aikuinen ei sitä tiedäkään.
 
"Vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja kolmen äti;25872304:
EI!!! Vaan normaali avioliittoon kuuluva asia.

Ja joskus vaan tilanne sattuu olemaan se, että lapset on samassa huoneessa (esim lomamatkalla hotellihuoneessa jne). Tai kesämökillä meillä on käytössä vain yksi iso makuuhuone.

Ei tulisi mieleenkään, että koko loma pitää olla puutteessa sen takia, että lapset on samassa huoneessa :D
No tota, kyllä mun lapseni on mulle (ja miehelle) tärkeämpiä kuin omat seksihalut. Pitäisi olla kaikille vanhemmille, mutta ei näköjään. Koen tärkeämpänä suojella lapsiani ja pystyn kyllä odottamaan sellaista hetkeä, että päästään miehen kanssa kaksin. Ja parempi olla ilman, jos ei osaa keksiä muita paikkoja harratsaa kuin lasten nähden. Uskomatonta idiotismia.
 
Näen jo sieluni silmin tästä jutun Iltalehdessä:

"Lapsiperheiden tila huolestuttaa: "Meillä ei ole rahaa harrastaa seksiä! Vain 150 000 tai uusi sohva pelastaisi avioliittoni selibaatilta."

Kaikesta te ongelmia saattekin aikaiseksi. Jos ymmärsin oikein, aplla on talossaan 70neliötä. Meillä on saman verran eikä ole ollut mitään tarvetta harrastaa seksiä samassa huoneessa, jossa lapsi nukkuu. Useimmiten hyödynnämme olohuoneen sohvaa, eikä mukavuuskaan kärsi, kun sohvaa ostaessa on otettu huomioon myös se, mitä tässä sohvalla tullaan tekemään lapsen nukkuessa. Onneksi kaupasta saa hyviä sohvia kaikkiin tarpeisiin :D
 
  • Tykkää
Reactions: röppö

Yhteistyössä