Super-Marjo teki vatsalihaksia sektion jälkeen synnärillä!

  • Viestiketjun aloittaja "aapee"
  • Ensimmäinen viesti
vastaaja
Joo, ei mullekaan tullut mieleenkään alkaa tekemään vatsoja synnärillä. Olin ihan todella kipeä. Super-Marjohan juoksi lenkkiäkin jo viikko sektion jälkeen tai jotakin. On se niin super ;)
 
"vieras"
Ilmeisesti sama muija joka juoksi jonkun jutun mukaan sairaalan portaita ylösalas päivä synnytyksen jälkeen ettei vaan läskit pääse kasaantuu? Olikohan sillä se kaapu päällä? Tää tais olla muuten myös ainoa suomalainen perhe jossa vietetään aikaa lasten kanssa. Kukaan muu ei vietä ja kaikki muut synnyttäneet on jääneet niihin läskeihinsä. Voi morjens. Mut jos pitää pakkomielle jostain olla niin kaippa se on hyvä että joku tommonen juttu eikä vaikka naapurin stalkkaus ja ahdistelu.
 
"Lissu"
Huh, no en todellakaan olisi pystynyt vatsalihasliikkeeseen, kaksi hoitajaa sai taluttaa mut vessankin kun lähes pyörryin.

Mut ohjeistettiin sairaalassa että mitään maitopurkkia painavampaa ei saisi nostaa kuukauteen (paitsi vauvaa) ja treenata ei saisi puoleen vuoteen.
 
Kolme hyvin mennyttä ja kivutonta sektioa kokeneena ja nopeasti näiden jälkeen liikkeelle lähteneenä on silti vaikea uskoa että joku olisi tuossa pystynyt vatsalihaksia tekemään. Mikä kuulostaa jo ajatuksenakin järjen vastaiselta...
 
Jospa tosiaan oli kyse syvistä vatsalihaksista? Niitä harjoitin itsekin heti seuraavana päivänä sektiosta ja ihan hoitohenkilökunnan kehotuksesta..
Mitään istumaannousuja ei kyllä kykene kukaan tekemään sektion jälkeen :p
 
4 sectiota
[QUOTE="aapee";25868506]Näin oli kuulemma väittänyt jossain ohjelmassa. Onko edes mahdollista, sektion kokeneet? vai puhutaanko tässä jostain syvistä vatsalihaksista tms.[/QUOTE]

Onks nyt jo aprillipäivä??
 
"Anne"
Juurikin ongelma on normisynnytyksenkin jälkeen tuo, että vatsalihakset eivät ole palautuneet paikoilleen. Jää nk rako loppu elämäksi, jos aloittaa vatsalihaksien treenaamisen liian pian synnytyksen jälkeen.
Tästäkään ei kunnon faktaa jaella. Itse odottelin ja odottelin kiltisti, kauhea railo lihasten välissä. Taisin odotella jopa 2vuotta. Aloin tekemään sitten vatsoja. Kuroutui väli jonkin verran umpeen mutta edelleen menee sormia väliin.
 
ei kovin täydellinen
[QUOTE="vieras";25869037]Tää tais olla muuten myös ainoa suomalainen perhe jossa vietetään aikaa lasten kanssa. Kukaan muu ei vietä ja kaikki muut synnyttäneet on jääneet niihin läskeihinsä. Voi morjens.[/QUOTE]

Sama on. Se, jonka perhe on koko ajan läsnä lapsille ja elää lasten ehdoilla. Tyyli, joka tän mamman mukaan saattaa muita ihmetyttää.

Noitahan muut suomalaiset perheet ei tee, ei tulis meileenkään :xmas:

Ja joo, en todellakaan tehnyt vatsoja heti sektion jälkeen, kun vuoteessa kääntyminenkään ei onnistunut. Tai no onnistui; ekana yönä kamppailin puolisen tuntia, että pääsin selältä kyljelleni ja kun kyljellä pystyi olemaan tasan 2 sekuntia, niin pääsin takaisin selälleni.
Kävin tosin ale-myynneissä 5pv sektion jälkeen, mutta sitähän ei enää lasketa.
 
hgfhgf
[QUOTE="vieras";25869746]Mikäs supermarjo se on joka sektiolla synnyttää?[/QUOTE]

Kipeämpää se vain on, ei mitenkään superia, vaikka jotkut pitävätkin jonain ihmeen sankarina..pah. Mä olin superimpi alatiesynnytyksen jälkeen kun en ollut niin silvottu ja kipeä.
 

Yhteistyössä