???
mikä se on, ryyniasiantuntija?Alkuperäinen kirjoittaja löäölö;25517242:onks tääl joku ryyniasiantuntija linjoilla, ku näit lääkekeskusteluja vuodelta 2009 nousee tohon etusivulle
mikä se on, ryyniasiantuntija?Alkuperäinen kirjoittaja löäölö;25517242:onks tääl joku ryyniasiantuntija linjoilla, ku näit lääkekeskusteluja vuodelta 2009 nousee tohon etusivulle
Aitoa Ruokaa | Facebook"Foolihappo (folic acid) on pterryylimonoglutamaatti (pteroyl monoglutamic acid, PGA). Siinä on kolme osaa: pteridiinirengas, p-aminobentsoaatti (para-aminobenzoic acid, PABA) ja glutamiinihappo (gln). Foolihappo on vitamiinin synteettinen muoto, eikä sitä ole luonnostaan elintarvikkeissa.
Elintarvikkeitten folaatit ovat pteryylipolyglutamaatteja (pteroylpolyglutamates) , joissa on 1- 6 glutamiinihappoyksikköä lisänä." kertoo Pikenruokablogi.
Miksi meidän täytyisi sietää noita synteettisiä valmisteita?(
Se on sentään reseptilääke!Somac ei kyllä ole mikään "vatsansuojalääke", kun siinä on just tuota natriumlauryylisulfaattia:
http://spc.nam.fi/indox/nam/html/nam/humspc/8/56718.pdf
Teolliset vitamiinit joutaa pois. Esimerkiksi vaalea-ihoiset pystyvät hyödyntämään helpommin ja tehokkaammin jopa pilvistä siroavan auringon valon, edellyttäen, että ruoassa on tarpeeksi kolesterolia, jota elimistö tarvitsee muodostaakseen tuosta valosta ihossa D-vitamiinia ja keskipäivän valo riittää talvella, kesällä se on ehdottomasti liikaa:-D
Onkohan niille kaikille kuotettu Unicatia jossain vaiheessa?http://informahealthcare.com/doi/abs/10.3109/00365520903583863?journalCode=gas
Noin monia lapsia jo mukana tutkimuksessa:-(
Ja samalla vois linkata siellä syytä pitkittyneeseen vaivaan; karrageeni ainakin!Alkuperäinen kirjoittaja muita vielä?;25644233:
Meinasin jo unohtaa....:-("Foolihappo (folic acid) on pterryylimonoglutamaatti (pteroyl monoglutamic acid, PGA). Siinä on kolme osaa: pteridiinirengas, p-aminobentsoaatti (para-aminobenzoic acid, PABA) ja glutamiinihappo (gln). Foolihappo on vitamiinin synteettinen muoto, eikä sitä ole luonnostaan elintarvikkeissa.
Elintarvikkeitten folaatit ovat pteryylipolyglutamaatteja (pteroylpolyglutamates) , joissa on 1- 6 glutamiinihappoyksikköä lisänä." kertoo Pikenruokablogi.
Miksi meidän täytyisi sietää noita synteettisiä valmisteita? Itse en terveenä siedä ollenkaan glysiiniä enkä glutamiinihappoa, joita on myös luomusokerissa.
Glutamiinihappoahan tarvitsee vain syöpäsolu:-(
Itse olen 17-vuotias ja 2009 loppusyksystä cu:ta sairastanut. Azamun aloitettiin syksyllä 2011, jonka jälkeen itsellenikin tuli masentuneisuuden tunnetta, järkyttävää väsymystä, painon nousua yms. Ajattelin ensin, että johtuisko tuosta lääkkeestä, mutta joulun jälkeen todettiin kilpirauhasen vajaatoiminta. Kannattaa vaikka netistä kattoa sen oireita, ja jos tuntuu, että masentuneisuus jatkuu niin käydä lääkäriltä pyytämässä lähete verikokeisiin. Ei välttämättä tietenkään ole sitä, mutta on ainakin yksi vaihtoehto poissuljettu.Alkuperäinen kirjoittaja huolestunut äiti;16724154:tyttäreni syö azamun lääkettä colitis ultserosaan sekä myös asacolia ja kortisonia mielestäni psyyke on ihan muuttunut .Hän on mielestäni masentunut ja en tiedä mitä tehdä .
Lukekaa ihmeessä tuo kirja!Kirjassa Aitoa ruokaa Mats-Eric Nilsson kirjoittaa sivulla 22 niitä syitä, mitkä mun mielestä ovat aivan selviä syitä myrkytysoireisiin, jotka ilmenevät suolisto- ym- tulehduksina, -verenvuotoina. Siihen se koisakin kuolee, jos asiaa tarkemmin selvittää.. Maissi itse tuottaa sen koisamyrkyn, jonka jäämää tietysti on siitä valmistetuissa tuotteissakin, mut luomumaississa niitä ei saa olla.
Tässä pätkä:
"Otataan esimerkiksi muunnettu maissitärkkelys, jota on tuhansissa tuoteselosteissa. Näin se valmistetaan tavallisimman menetelmän mukaan:
Tavalliseen maissitärkkelykseen sekoitetaan valtavissa tankeissa p r o p y l e e n i o k s i d i a - joka on maakaasusta, k l o o r i s t a ja l i p e ä s t ä tai s u o l a h a p o s t a valmistettu öljytuote - sekä fosforioksikloridia, joka on niin haihtuvaa ja reaktiivista nestettä, että sitä on käsiteltävä hyvin varoen. Tämä myös r i k k a r u o h o m y r k k y j e n valmistukseen käytettävä kemikaali reagoi hyvin voimakkasti veden kanssa, ja siitä muodostuu s u o l a h a p p o a ja fosforin oksideja samalla, kun maissin tärkkelysmolekyylejä muutetaan ja kloorataan. Jos muokattu tärkkelys lisäksi valkaistaan, mikä voi olla tarpeen, jos sitä käytetään eräiden elintarvikkeiden lisäkkeenä, sitä käsitellään esimerkiksi r i k k i h a p olla.
Prosessin tulos on nestemäinen aine, josta puhdistetaan valmistuksen jäämät. Se suihkutetaan valtaviin tankkeihin, jossa se kuivataan nopeasti jauheeksi, ja sitten se toimitetaan elintarviketeollisuudelle, jossa se päätyy Ninan hedelmäjogurttiin, salaatinkastikkeeseen ja kalavuokaan.
Muunnettu tärkkelys antaa teollisuusruoalle sen rakenteen ja kiinteyden, joka häviää, kun valmistajat jättävät pois kalliimmat ja hankalammin käsiteltävät raaka-aineet, kuten munan ja kerman. Jo kauan sitten on kuitenkin ymmärretty, että aitojen valmistusaineiden maun ja värin jäljitteleminen ei riitä. Lisäksi on jäljiteltävä eri keinoin sitä, mistä elintarviketeknologian kielellä käytetään nimitystä mouthfeel eli miltä ruoka tuntuu suussa. Muunnetulla tärkkelyksellä on suuri merkitys erityisesti monissa k e v y t t u o t t e i s s a, joista on poistettu suuri osa luontaisesta rasvasta."
Niin, siksi moni saa viljattomasta ruoasta hyvän avun, kun jää kaikki levitteet kokonaan pois. Oikeaa luomuvoita kannattaa käyttää, jos yhtään leipää syö. Leivässä olevat fytaatit tosin estävät raudan imeytymisen ruoasta, joten ei kannata syödä viljaa ollenkaan. Mantelijauhetta voi käyttää vohveleihin ja pannareihin, sekä paljon luomumunia. Ei kuitenkaan yhtään karrageenia sisältävää luomukermaa , eikä guaria niihin.
Eikös siinä lue, ettei saa olla auringossakaan hoidon aikana? Ei se solariumikaan silloin voi olla hyväksi....Azamunista ja haittavaikutuksista vielä, että itsellä alkuun oli pahoinvointia ja nyt etenkin solariumin jälkeen olen huomannut kovaa kutinaa, mitä ennen ei ole ollut.
Kaupallinen yhteistyö: Storytel