"vieras"
Kaadan tiiviiseen purkkiin, kun en jaksa räpistellä sen pussin kanssa. Makunystyjen ominaisuudet eivät ole huippuluokkaa, niin en ole mitään eroa havainnut, jos sellaista on.
Sanonpa sinullekkin,että makuja on monia yksi tykkää tyttärestä toinen äidistä ja kolmas molemmista.Eikä maku muutenkaan voi parantua enää jauhamisen jälkeen, se voi pysyä juomakuntoisena, mutta että paranisi, se taitaa kyllä olla höpöpuhetta.
niin tämä asiantuntija sanoikin tietty oman mieltymyksen mukaan sen asian. En kyselly asiaa tarkmmin.Joo, se on totta. Mutta silti on vaikea uskoa, että paahdetun kahvipavun olisi tarkoitus jauhamisen jälkeen parantua sitä ilmastoimalla Sellaista en ole koskaan kuullut aikaisemmin väitettävän. On tietysti maailma täynnä muitakin asioita, joista en ole kuullut. Jos näin olisi, että jauhetun kahvin maun olisi tarkoitus vielä parantua pakkauksen avaamisen jälkeen, niin miksi se pakattaisiin tiiviisti? Ymmärrän, että jonkun suussa maku voi tuntua parantuvan, mutta se on eri asia, kuin se että näin olisi tarkoituskin ja että tätä tavoiteltaisiin kahvinvalmistuksessa.
Lue.Mihin ne muka kuivettuu? Eikö ne kuivetu sit siinä omassa paketissaan, avattuhan sekin on? Hmmmm.....
Säilytätkö sä sen sitten vaan siinä omassa paketissa ilman mitään purkkia vai?
Minä taas en ihan samaisesta syytä kaada. Kun se pussi ajautuu roskiin joka tapauksessa kahden paivän kuluttua, niin joutaa odottaa sen aikaa paketissaan Aromeista en osaa sanoa yhtään mitään, itse kun en edes juo kahvia.Kaadan. Meillä kahvipaketti kestää maksimissaan kaksi päivää eli ei ehdi aromit sen kummemmin haihtumaan.
Älä mamma hermoo.Lue.
PURKISSA, MUTTA ALKUPERÄISPAKETISSA.
Älä mamma hermoo.
Tällaisissa paikoissa onkin kiva käydä kahvilla :xmas:...kun ei edes kehtaa kaataa sitä väljähtynyttä kahvia pois, vaan se on pakko juoda kun on vastannut myöntävästi kysymykseen että "keitänkö kahvia".En kaada, meillä kestää 1 kahvipaketti n.puoli vuotta. (kivittäkää!) Itse ei juoda kahvia.