Kuinka usein peset pyykkiä?

  • Viestiketjun aloittaja jjsjsjs
  • Ensimmäinen viesti
"Piika-äiti"
Lauantaina kaksi koneellista, muina päivinä yhden, eli joka päivää laulaa kone.

Lauantaina aina joku vaihtaa lakanoita ja teinit lykkäävät farkkujaan ja huppareitaan pyykkiin, eli silloin on ylimääräinen koneellinen. Meitä on siis 2 aikuista ja 4 lasta.
 
Viikossa keskimäärin 2-3 koneellista. Perhekoko 2+2.

Miten teillä riittää pestävää joka päivälle? :O
Yksi koneellinen päivässä lakanoita, pyyhkeitä yms.
(Miehen atopian vuoksi esim parisängyn alalakanan joutuu vaihtamaan päivittäin ja pussilakanatkin useita kertoja viikossa + siihen sitten muiden perheenjäsenten petivaatteet, pyyhkeet jne.)

Toinen koneellinen perheen pikkulasten ja sinä päivänä hoidossa olleiden lastenlasten arkivaatteita. Harvemmin kahtena päivänä peräkkäin pidetään samoja vaatteita. Sen verran kuitenkin sottaantuu askarrellessa, kokatessa, syödessä ... ja esim. tyttärenpoika 1 v sotkee kyllä itsensäkin sormiruokaillessaan (parit vaihtovaatteet siis per päivä) sekä tyttärenpojalla 3 v joka on periaatteessa ollut kuiva jo jonkin aikaa, sattuu esim ulkoleikkien aikaan vahinkojakin, kun ei kertakaikkiaan malta sisälle.

Kolmas koneellinen sitten joko minun, miehen ja teinin vaatteita, alusvaatteita yms. TAI mukuloiden ulkovaatteita. TAI noin kerran viikossa harrastevaatteita tallilta, futiksesta, uimahallilta jne.

Viikonloppuisin pyörii edellisten lisäksi aina lauantaisin pari koneellista muualla opiskelevan teinin vaatteita.

Kyllä sitä kertyy...
 
"jeps"
pesen jokapäivä pyykkiä, joinakin päivinä saatan pestä kaksi, jos on lakanoita,pyyhkeitä,verhoja, toppavermeita yms. paljon tilaa vieviä.
mulla on 7kg kone ja samankokoinen kuivausrumpu.
 

Yhteistyössä