Mainosta blogiasi :)

  • Viestiketjun aloittaja nyt kaikki mukaan...
  • Ensimmäinen viesti
"marjo"
www.twistedmind-marjo.blogspot.com

tää on mun aika uus blogi johon kirjottelen mun elämästä ja lukijat olis aika hyvä motivaation lähde että jaksaisin aina kirjotella, mutta tää on myös aika kuvapainotteinen, eli jos tykkää kuvia katsella niin lukijaksi vain :)
 
"MiraK"
http://llikeicare.blogspot.com

Sellasta perus blogimeininkiä, vauhtia tulee kokoajan lisää, joskun hieman rauhottuu. Kirjotan kaikenlaisesta, tekstiä ei tosin hirveesti, kuvapainotteinen :)
 
tintintin
http://sokerisiakyynelia.blogspot.com/2011/07/maximise-your-happiness.html
Elämää, kultaansa, ystäviään, kosmetiikkaa ja vaatteita rakastava epämääräisen hulluuden päihittänyt neitonen kirjoittaa elämästään ja arjestaan ajoittaisen inspiraation ja rakkauden voimin.
http://sokerisiakyynelia.blogspot.com/2011/07/maximise-your-happiness.html
 
Sivusilmäilyä

Ajatuksena on keskittää blogin kirjoitukset kirjoittamiseen, kirjallisuuteen ja ajankohtaisiin asioihin, mutta toistaiseksi olen kuitenkin kirjoitellut melkein kaikesta muusta :D.

Mun bloggaus on vielä ihan alkutekijöissään, joten otan mieluusti palautetta vastaan blogistani.
 
Viimeksi muokattu:
"Meemi"
http://tellmehaboutit.blogspot.com/ Täältä löytyy eläimiin liittyvää asiallista keskustelua ja tuumailua, sairauksista, lääkärireissuista, tavoista, ongelmista etc. Mukaan vaan :)
 
"yks vaan"
Tiedän yhden blogin joka on niin kaukana todellisuudesta kuin olla ja voi. Blogin pitäjä eli perheen äiti, on sisustussuunnittelija (oikeasti ei ole mitään tutkintoa) ja hän selittää blogissa omasta perheestään ja tulevasta (rakenteilla oleva) kodistaan etelä-Suomessa ja sen sisustusvalinnoista. Hänellä on monta lasta ja mies.

Kaikki kuvat on otettu täysin huijaus-periaattella eli koskaan normaalitilanteessa kyseisiä kuvia ei saisi. Kuvat on täysin aseteltu ja muokattu. Heillä on aina niin sotkuista ettei lattiaa edes näy, mutta kuvissa näkyy esim. muodikas valaisin ja nätti vitriini. Jos ihmiset antavat muita kommentteja kuin "kivaa, ihanaa" niin hän aina sulkee bloginsa, mutta vain hetkeksi. Pian se on taas avoinna.

Se, että tiedän bloginpitäjän oikean elämän ja totuuden, on tehnyt minusta hyvin skeptisen blogilukijan.

Tämä hieman aiheen vierestä mutta tulipahan mieleen...
 

Yhteistyössä