Oletteko huomanneet...Sisustuksesta...l

  • Viestiketjun aloittaja njaa
  • Ensimmäinen viesti
vrs
[QUOTE="janna";24208064]Jännää,kun saa haukkuja jostain DVD jutustakin..Se siitä.[/QUOTE]

No voi nyt hyvänen aika! Onhan ne rumat, eihän siitä pääse yli eikä ympäri. Jos on ihan oikeasti oli tosi pieni budjetti, miksi ihmeessä ostit tuollaiset? Eikö se raha olisi kannattanut pistää yhteen kivaan juttuun eikä pitkään riviin susirumia lastulevuhässäköitä...? DVD-levyt säilyvät kaapissakin.
 
Onko sillä paljonki jotain väliä jos joku haluaa sisustaa rahalla, jos kerran rahaa on millä sisustaa. Voihan sen rahan käyttää paljon huonommallaki tavalla. Tai onko sillä jotain väliä jos jollaki on sisustettu ysärimaulla, kenties kasarilla. Koska kun jokaisella ( näin olen ymmärtänyt ) on oma maku ja tyyli.
Meillä ei olohuneesta taija löytyä mitään kallista taikka uutena ostettua. Kaikki on vanhaa tai ite tehtyä. Ja viihdyn omassa olohuoneessani. Pidän siitä, huolimatta siitä mitä mieltä muut ihmiset siitä on.
 
Ja näyttää muuten ihan karseelta tuokin huone tuosta vinkkelistä. :( Varsinkin tuo ihme tv-taso-hylly-kaappi-mikälie.

Jos laitetaan ketjua olohuonekuvista ja vartavasten kysytään mielipiteitä, eikö niitä silloin saisi sanoa...?
Ja sun mielipidehän on sitten varmasti se ainoa oikea ja juuri se, jonka kaikki haluavat ehdottomasti kuulla ja moneen kertaan toitotettuna. :xmas:

Juu. Kotihan EI saa olla asujiensa näköinen tai herran pieksut semmoinen, että asukkaat viihtyy. Pääasia on, että joku vieras palstalainen pitää sitä nättinä. Jooh.

Enpä pistä kuvaa meiltä. Mutta täällä on ihan kivoja koteja. :D
 
"vieras"
Itseäni häiritsee tosi paljon suomalaisissa kodeissa se, että sekoitetaan miljoonaa eri puusävyä: on koivulattiat, pyökkikaappia, vähän mäntyhyllyä ja sitten vielä kirsikkapöytää. Ja kaikki lastulevyä. Se vaan näyttää sekaiselta ja halvalta...

Anteeksi, mutta tämä nyt on mun mielipide.
 
"sasa"
Alkuperäinen kirjoittaja Kärppänä heinälatoon;24208154:
Juu. Kotihan EI saa olla asujiensa näköinen tai herran pieksut semmoinen, että asukkaat viihtyy. Pääasia on, että joku vieras palstalainen pitää sitä nättinä. Jooh.
Kukaan ei oikeasti voi pitää noista Sotka/Jysk lastulevykammotuksista. Ja aina vielä se kamalan värinen pyökki. Mikään ei voita kammottavuudessaan niitä olohuoneen tv-alttarikomistuksia joita näkee ihan liian usein.
 
Foortti harmaana
[QUOTE="vieras";24208195]Itseäni häiritsee tosi paljon suomalaisissa kodeissa se, että sekoitetaan miljoonaa eri puusävyä: on koivulattiat, pyökkikaappia, vähän mäntyhyllyä ja sitten vielä kirsikkapöytää. Ja kaikki lastulevyä. Se vaan näyttää sekaiselta ja halvalta...

Anteeksi, mutta tämä nyt on mun mielipide.[/QUOTE]

Mä taas tukehdun esim hirsimökissä, missä seinät, katto, lattia, huonekalut on MÄNTYÄ!

Ajattele nyt: lattia ja huonekalut samaa puuta/sävyä, nehän katoaa sinne!
 
  • Tykkää
Reactions: Yainaba
"Leena"
Ei kukaan laita noin!
Tässä kiteytyy mun mielestä suomalaisten sisustusajattelu. Sisustetaan kuten muutkin ja paheksutaan jos joku tekee vähänkin toisin. Siksi suurin osa sisustuksista onkin ihan puuduttavan tylsiä. Irroittelu ja iloittelu sisustamisessa on tosi vähäistä. Ruotsissa se osataan jo paljon paremmin.

Asuntomessuillakin haukotuttaa kun kaikki on niin samantyyppistä vaikka rahaa on palanut. Rahalla on helppo tehdä sellaista perusvarmaa ihan ok sisustusta, mutta tyylikkyyteen vaaditaan jo silmää. Omaan silmään mielenkiintoisimpia koteja on ne, jossa on pienellä budjetilla kierrättäen ja tuunaten tehty mielenkiintoinen ja kaunis kokonaisuus.
 
"Sartsa"
Muistin juuri miksen jaksa lukea keskustelupalstoja, kun aina on joku räksyttämässä muiden mausta tai mielipiteistä... jos jonkun sohva on sun mielestä kauhea, mitä sitten? Jopa netissä voi vähän miettiä mitä sanoo päin naamaa. Täällä useimmilla on lapsia/koiria ja silloin tärkeintä on, että kämppä on suht helppo siivota, siellä on mukava olla eikä tarvitse koko ajan vahtia ja kieltää jälkikasvua. Mullakin veljenvaimo yökkää lastulevyhuonekaluista, mutta saa fiksuna ihmisenä pidettyä suunsa kiinni kun kehun viimeisintä löytöäni huonekalukirppikseltä :)
 
"joku vaan"
[QUOTE="janna";24208194]Millä tavalla?[/QUOTE]

Minusta positiivista teidän olkkarissa on se, että kaikkea ei ole laitettu seinien vierille, niin kuin tosi usein suomalaisissa kodeissa.
 

Yhteistyössä