Jos saisit nyt valita kenet tahansa JULKKIKSEN sänkyysi sinua viettelemään niin kenet ottaisit?

  • Viestiketjun aloittaja Omaa puolisoa ei saa valita
  • Ensimmäinen viesti
Jooh, taidan olla (tähän mennessä) ainoa joka menis sänkyyn Bruce Willisin kanssa. Tai Tom Cruisen tai Mel Gibsonin kanssa. Mutta näistä ykkönen on ehdottomasti Bruce. Sen silmissä, katseessa ja äänessä vaan on sitä jotain:whistle:

P.s. Kävin kuumana häneen jo teininä, kun katselin Konnankoukkuja kahdelle:ashamed:
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: yötyöläinen
se juna meni muuten emilia leppilammen suuntaan :D
Nope.

Eiku mullon sellaset fiilikset tosta leppilammesta et se on vaan näitä tusinablondeja pyrkyreitä, jotka haluaa vaan rikkaan MM-kultaa voittaneen komean jääkiekkoilijan sen takia et se on rikas, komea ja voittanu lätkässä kultaa. Vituttaa tollaset ämmät. Eikö ketää enää kiinnosta ihmisen LUONNE hä? : /

Mullo varma perstuntuma et ei tuu kestää niiden juttu kauaa. Mikko kyl ymmärtää paremman päälle. En laita ulko-ovea takalukkoon tänään.
 
[QUOTE="joo";24150836]no siis hei, emilia haluu jenkkeihin ja mikkohan sille on tie sinne. 7 päivää kertoo![/QUOTE]

Nyt äkkiä raapikaa kasaan käsikirjoitus vanginamonologien 3D-versiosta ja palkatkaa emilia pääosaan reilun miljoonan vuosipalkalla (ray sponssaa ja sossusta loput) ja kuvaukset lappiin, kesto väh. vuosi!

Perkele.
 
Non compos mentis
Eikös se ois jo sovittu homma sitten, ei mua ainakaan tarttis enää vietellä siinä vaiheessa? Mä tosin ennemmin tapaisin roolihahmoja kuin oikeita julkkiksia. Hugh Laurie kiinnostaisi tavata ihmisenä: näyttelijä, kirjailija, muusikko, urheilija ja antropologi.
 

Yhteistyössä