Japanin järistys muutti maapallon asentoa.Taas yksi toteenkäynyt profetia

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Japaniin perjantaina iskenyt 8,9 richterin maanjäristys siirsi saarivaltiota yli kaksi metriä, kertoo Yhdysvaltain geologian tutkimuslaitos. Maapallo on järistyksen jälkeen hieman enemmän kallellaan. Asiasta kertoo uutiskanava CNN.

Japanin tilastoidun historian suurimman maanjäristyksen aiheutti mannerlaatan 18 metrin mittainen liikahdus. Maankuori liikkui 400 kertaa 160 kilometriä laajuisella alueella. Japania maanjäristys liikautti 2,4 metriä, tutkimuslaitos kertoo.

Järistys oli satoja kertoja voimakkaampi kuin Haitin viime vuonna tuhonnut järistys. Vuonna 2004 tsunamin aiheuttanut maanjäristys oli voimakkuudeltaan samaa luokkaa.

Jopa maapallon asento avaruudessa muuttui järistyksen seurauksena. Italian geofysiikan ja vulkanologian instituutti kertoo, että maapallo on nyt kymmenisen senttiä enemmän kallellaan kuin ennen järistystä. Myös maapallon kiertoliike auringon ympäri muuttui hiukan.

Dagens Nyheterin haastatteleman seismologin Reynir Bödvarssonin mukaan muutokset eivät aiheuta vaaraa ihmiskunnalle.

YLE Uutiset
 
"vieras"
"Näin sellaisen näyn, että tuli sellainen Jumalan suuri pora ja se otti maapallonala-akselista ruuvin pois, että maapallo joutuikin eri asentoon. Se oli käsittämätöntä että järvet ja meret, nekin siirtyivät ja kun tämä tapahtui , tuli hirvittävät tuhot tänne ihmiskuntaan…”

Napojen siirtyminen on kuitenkin vasta tapahtumien loppuhuipennus ja sitä edeltävät lukuisat muut mullistukset. Vaiheita on kaikkiaan 10. Vaihe 7 alkoi joulukuussa 2010 ja yksi vaihe on näyttänyt kestävän puolisen vuotta. Zetat ennustivat tässä meneillään olevasta 7-vaiheesta näin:

-Indo-Australian mannerlaatan kallistuminen siten, että Indonesia vajoaa
-Tyynen valtameren pohjan laskostuminen, mikä sallii Etelä-Amerikan mannerlaatan kierähtämisen
-Atlantin pohjassa olevan halkeaman aukeaminen eteläreunasta, mikä sallii Afrikan mannerlaatan kierähtämisen ja Välimeren pohjan vajoamisen
-Japanin alueella (pohjoissaarilla) tapahtuvat suuret maanjäristykset ja niitä seuraava New Madridin siirroksen liikkuminen, jota seuraa lähes välittömästi
-Atlantin pohjassa olevan halkeaman aukeaminen pohjoisreunasta ja sen synnyttämä Eurooppaan kohdistuva tsunami"
 
"vieras"
Nii mäkin mietin että miten vaikuttaa kun maapallo on 10cm enemmän kallellaan johonkin suuntaan? 10cm avaruudessa on semmonen banaanikärpäsen pieru että mitä väliä oikeesti?
 
"ccc"
[QUOTE="vieras";23337267]Nii mäkin mietin että miten vaikuttaa kun maapallo on 10cm enemmän kallellaan johonkin suuntaan? 10cm avaruudessa on semmonen banaanikärpäsen pieru että mitä väliä oikeesti?[/QUOTE]

Maan pyörimisakseli ei ole kohtisuoraan vasten ratatasoa eli sitä tasoa, jota Maa kiertää Auringon ympäri, vaan todellakin hieman kallellaan ja kallistuman suuruus vaihtelee. Siihen vaikuttaa Aurinkokunnan muiden kappaleiden massojen vetovoima.
Laskelmien mukaan pyörimisakselin ja pystysuoraan ratatasoa vasten olevan akselin välinen kulma voi vaihdella 21,8–24,4 asteen välillä. Muutos pienimmästä kallistuskul-masta suurimpaan kestää noin 21?500 vuotta. Nykyinen kallistuma on noin 23,5 astetta. Tällä hetkellä se on pienenemässä.
Kun Maan kallistuma muuttuu, muuttuu myös Auringosta sen pintaan osuvan säteilyn määrä eri alueilla. Se vaikuttaa sekä koko Maan ilmastoon että aiheuttaa alueellisia ilmastomuutoksia. Pieni kallistuma tarkoittaa vähäisempiä vuodenaikaisvaihteluita, kun taas suuri kallistuskulma korostaa vuodenaikojen eroja ja tekee säästä vaihtelevampaa.
 
Joo, ei kannata ottaa tosissaan.
PALJON tärkeämpi on kuvapinoketjuissa pohtia, kuka on tämän paskapalstan kaunein tyhjäpää :D
No sekin on todellisempaa kuin lukemattomat ennustukset jotka ei ole käyny toteen, joka uskonnossa omansa ja erilaisensa, kuinkakohan maailmanloppua on jo ennustettu kautta aikojen ja kaikke muuta, kohtahan alkaa olla jo tilastollista että yksi niistä päteekin, ihan tuuristakin jo :D
Eli jes, wtc oli ennustettu jossain 1993¨^2?7 vanhassa lappusessa, kyllä varmaan jos tarpeeksi kääntelee. Jossain vaiheessa kuitenkin JOTAIN tapahtuu ja sitten voi sanoa että juu se oli tää ennustus...joo...
Kamalaahan se olisi jos kävisikin toteen, mutta on niin paljon tuollasia että vähän vaikea uskoa.
 
pst
No mut jos maapallo halkeaa? Voihan se senkin tehdä, kun tarpeeksi ytyä ainetta on samassa paikassa kovin paljon, niinkuin nyt tuolla ne 55 voimalaa aika pienellä alalla? Jääkö toinen puoli vemputtamaan rinnalle. Kuukin on sillee joskus jäänyt meille seuralaiseksi:)
 

Yhteistyössä