"Hauskoja" stereotypioita ja kaavoja mitä elokuvis esiintyy, jatka listaa

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
1. Kauhuelokuvissa, päähenkilö usein osallistuu luennolle jolla käsitellään yliluonnollisia asioita.
2. Päähenkilö on usein luova, taiteilija/ muusikko / arkkitehti..
 
Jep, romantiikka ja toiminta/kauhu/trilleri eivät vaan sovi yhteen.
Ja hyvin useasti (lukuunottamatta perinteistä kauhua) leffa päättyy aina onnellisesti. Hyvikset voittaa, vaikka yleensä olen pahisten puolella.
 
hummmm
Aina kun esim. amerikkalaisissa leffoissa ne kaahaa autolla hullua vauhtia tai miten nyt ajavatkaan, ne kääntää rattia ihan hirveesti. Aina niin paljon että tosielämässä oltas todella ojassa jos rattia käännettäs kovassa vauhdissa niin paljon..
 
-no siis kauhuleffoissa melkein aina blondit on tyhjäpäitä (ja tapetaan eka), ja tumma hiuksiset on taas " älykkäitä".. :)

-ja joka kauhu pätkässä on nykyään ainakin yksi tumma ihoinen (ei rasistinen kommentti), joka ei välttämättä oikeestaan tee leffassa mitään ja kuolee ekojen joukossa..

-ja siis myös mua rasittaa noi joka koloon ängetyt seksi kohtaukset (siis etenkin kauhuleffoissa), jotenkin mautonta; ku ensin putoilee päitä yms, sit semmonen hempee hetki satiini lakanoissa pyörimistä?? :headwall:
 
"vieras"
Kun mennään jonnekin jännään paikkaan, sinne ei laiteta valoja. Eihän se valoisassa kovin jännältä näyttäs...

Kun on jännää, sataa vettä ja salamoi. Kauniina kesäpäivänä tai kuulaana pakkaspäivänä ei voi siis olla pelottavaa tai jännittävää.
 
"vieras"
-raskaanaolevat eivät ikinä yletä sitomaan kengännauhojaan tai pääse nojatuolista ylös. Niin ja synnytys käynnistyy vesienmenolla.
Ja sitten kaahataan kauheaa vauhtia sairaalaan ponnistelemaan viltin alle. Komea mieslääkäri häärää viltin alla ja kohta syntyykin 3kk ikäinen vauva! Siinä vaiheessa huoneeseen on ehtinyt koko suku appiukkoa myöten. Synnyttänyt on kaunis, verta ei näy jne...
 
ja sitten jos joku rikkoo yöllä ikkunan, niin sehän täytyy pimeessä seksikäs yöpaita päällä tarkistaa.. :)

tai kun on jo varmaa että talossa on joku ylimääränen, niin piiloudun kaappiin soittamatta poliisia paikalle.. :D
 
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja äizikkä;22398290:
ja sitten jos joku rikkoo yöllä ikkunan, niin sehän täytyy pimeessä seksikäs yöpaita päällä tarkistaa.. :)

tai kun on jo varmaa että talossa on joku ylimääränen, niin piiloudun kaappiin soittamatta poliisia paikalle.. :D
Joo. :D Pitää mennä ulos hortoilemaan pimeään satiinimekossa.
 
"mmmm"
Elokuvissa ja sarjoissa jos miehellä on huolia niin sille kasvaa aina parta.

Yli 100kg naiset on kauheita ällötyksiä joita saa haukkua vapaasti (ei lueta kuuluvan ihmisiin).
Jos ko. nainen on päähenkilö hän laihduttaa (ylipainoisena hänen päähänsä ei mahdu muuta) ja häntä kohdellaan kuin hän olisi palannut elävien kirjoihin.
 
saippuasarjoissa usein miten ei oikeastaan ole mitään väliä ketä on kellekkin sukua, mutta melkein kaikki on ollut vähintään kerran toistensa kanssa naimisissa..

ja salkkareissa kaikki keskustelee noloimmatkin henkilökohtaiset asiat rapussa, ja kaikki tuntee toisensa, ja on melkeimpä kaikki samassa paikassa töissäkin; mutta ei siinäkään vielä mitään, mutta kaikki käy joka päivä kahvillakin samassa paikassa.. :)

ja saippusarjoissa myös jotkut herää kuolleistakin..
 
"mmmm"
yleensä kun joku tippuu jostain korkealta niin hän "laskeutuu" aina samaan asentoon.

Veteen tippuminen ei tapa ketään, vain kovat virtaukset, uimataidottomuus tms. riippumatta siitä kuin korkealta henkilö tippuu.

Jos ihmistä ammutaan haulikolla hän lentää osuman voimasta useita metrejä taaksepäin.
 
"vieras"
Jalkaan ammuttu juoksee, mutta linkuttaen. Toki ampuen samalla. Sitten pöllii auton ja kaahaa sillä pelastamaan koko maailman ja vasta tuntien jälkeen kaunis hoitsu paikkaa haavaa miehen irvistellessä. Kun pirtu on iholla ja side asennettu jalkaan, mies kävelee heti paremmin ja nai välittömästi ex-hoitoaan, johon rakastuikin ihan yllärinä yks kaks.
 

Yhteistyössä