rokkiäiti harmaana
juups, elikkäs vaikka joululeipomisia kuivakakkuja tms mihin vois laittaa kermaa...ei raaskis roskiinkaa heittää...myös muut kuin joululeipomiset käy!
Alkuperäinen kirjoittaja ap:sain joku päivä 2 litraa ystävältä ja ekasta tein kermakakkua
yms......ja on siis vispikermaa...
ei ole valion tuote,on arla ingmanin,mutta luultavasti täysin vastaava tuote...hänellä on ravintola josta oli jäänyt ylimääräiseksiAlkuperäinen kirjoittaja noh:Alkuperäinen kirjoittaja ap:sain joku päivä 2 litraa ystävältä ja ekasta tein kermakakkua
yms......ja on siis vispikermaa...
Siis tätäkö?
http://www.valio.fi/portal/page/portal/Valio/Tuotteet_ja_Uutuudet/Tuoteryhma/Tuote?t_ryhma=VALIO+VISPIKERMA&productId=1423&t_nimi=Valio+Laktoositon%26trade%3B+vispikerma+1+l+UHT&tuory=1826
Sori, en käyttäisi yhtään tuon karrageenin takia - eikä sitä ainakaan odottaville ideille saa syöttää, kun se on ruskolevää ja levissä on todella paljon jodia. Palauta se ja sano syy. Miksi hän ei itse sitä käyttänyt?
Gläääh.... oikeesti, kermakaakaota????!? Turhan tuhtia kamaa on!Alkuperäinen kirjoittaja ..:itse varmaan ihan ensimmäisenä joisin monta kupillista kermakaakaota
ihan oikeasti kermakaakaota... vähän kuumaa vettä ja loput kermaa, sokeritonta kaakaojauhettaAlkuperäinen kirjoittaja vieras:Gläääh.... oikeesti, kermakaakaota????!? Turhan tuhtia kamaa on!Alkuperäinen kirjoittaja ..:itse varmaan ihan ensimmäisenä joisin monta kupillista kermakaakaota
valtaosalle ne kuitenkin sopivat, joten vika on tuskin ruuassa. ihmisissä vika on, jos eivät jotakin siedä.Alkuperäinen kirjoittaja boh:Siis on karrageenia noissa lutran purkeissa, molemmissa, laktoositon tai tavallinen vispikerma:-(
http://www.arlaingman.fi/fi/tuotteet/?pid=328&pcsid=11&p=4
Siinä siis yks syy, miksi niin monella ei ravintolan rasvaiset ruoat sovi ollenkaan ja tulee aina kipeeksi:-(
Mä oon kans tän kannalla. Käytät osan leivontaan ja osan jätät illaksi kaakaota varten. Tee vaikka kaurakeksejä kaveriksi. hemmetti kun alkoi tehdä mieli kaakaotaAlkuperäinen kirjoittaja ..:ihan oikeasti kermakaakaota... vähän kuumaa vettä ja loput kermaa, sokeritonta kaakaojauhettaAlkuperäinen kirjoittaja vieras:Gläääh.... oikeesti, kermakaakaota????!? Turhan tuhtia kamaa on!Alkuperäinen kirjoittaja ..:itse varmaan ihan ensimmäisenä joisin monta kupillista kermakaakaota
HÖPÖ HÖPÖ:Alkuperäinen kirjoittaja mä:valtaosalle ne kuitenkin sopivat, joten vika on tuskin ruuassa. ihmisissä vika on, jos eivät jotakin siedä.
http://images.google.fi/images?hl=fi&safe=off&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Afi%3Aofficial&um=1&sa=1&q=Eucheuma&btnG=Kuvahaku&aq=f&oq=&start=0Alkuperäinen kirjoittaja ADI-arvoa ei ole MÄÄRITELTY ollenkaan!!!!!!!!!:Kerää kaapista kaikki vanhat jauhot ja ryynit, sekoita ne siihen ja pakasta kalansyötiksi. Sit pikkireissulle mukaan aina sopiva nappula koukkuun
Se karrageeni tosiiaan on ruskolevää ja sisältää paljon jodia. Eviran sivuilla kerrotaan n äin:
"
E 407a
Käsitelty Eucheuma-levä
Valmistetaan punaleviin kuuluvasta Eucheuma-levästä, ei ole yhtä käsitelty ja puhdas kuin E 407.
ADI: Ei ole määritelty"