kuinka ehdoton on makkaran viimeinen käyttöpäivä?

  • Viestiketjun aloittaja uusavuton
  • Ensimmäinen viesti
en söisi kyllä vaikka muut voivat olla eri mieltä :) joskus saatan yhden päivän vanhaa syödä jos näyttää olevan kunnossa mutta ei ne viimeiset käyttöpäivät yleensä kuitenkaan ihan loputtomasti jousta. Muutenhan siinä lukisi "parasta ennen".
 
Aika ehdoton. liha on lihatuote eikä sitä pitäis mennä popsimaan päiväyksien jälkeen... kuten esim leikkelepaketeissakin voi olla reilu 2 viikon päiväyskin mutta ei se sitä tarkota että se säilyis 2viikkoa avattuna... liha on sen kolme pv avattuna ok. ja päiväysten jälkeen max, yks päivä vanhana, jos paketti avaamaton
 
plm
Alkuperäinen kirjoittaja Mamacita-:
en söisi kyllä vaikka muut voivat olla eri mieltä :) joskus saatan yhden päivän vanhaa syödä jos näyttää olevan kunnossa mutta ei ne viimeiset käyttöpäivät yleensä kuitenkaan ihan loputtomasti jousta. Muutenhan siinä lukisi "parasta ennen".
Samaa mieltä.
 
jos ei haise voi syödä
lihasta, myös valmistetusta näkee väristä ja haistaa onko se syöntikunnossa.
Lapselle en ikinä anna mitään, mistä on päiväykset menny, mutta mä syön kaiken mikä ei näytä/haise mitenkään epäilyttävältä ja ikinä en ole saanut kotiruuista mitään, toki esim. lihan suhteen on tärkeää, että on ollit jääkaapissa joka on myös riittävän kylmä
 
onneton
No eilen täällä palstalla itkin kun söin PUOLITOISTA VIIKKOA vanhaa makkaraa ja olen raskaana... pelottaa yhä, mutta mitään vatsaväänteitä en ole saanut. Soitan tosin neuvolaan tänään, huolettaa listeria ainakin.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja LoveDoctor:
Jos makkaran pinta on kuin naitu mulkku, niin aletaan olla aika lähellä viimeistä käyttöhetkeä, mut vielä sen kun uunissa käyttää niin ontäyttä tavaraa :whistle:
onko sen mulkun kans sama homma?että viimeiset käyttöhetket aika lähellä
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja LoveDoctor:
Jos makkaran pinta on kuin naitu mulkku, niin aletaan olla aika lähellä viimeistä käyttöhetkeä, mut vielä sen kun uunissa käyttää niin ontäyttä tavaraa :whistle:
onko sen mulkun kans sama homma?että viimeiset käyttöhetket aika lähellä
viimeinen käyttöhetki meni jo kun se on naitu, mut ainahan sen voi tyrkätä uudelleen "uuniin" :D :D
 
miu
viimeinen käyttöpäivä on viimeinen käyttöpäivä... kumma juttu kun näyttää olevan suurelle osalle ihan uus juttu. parasta ennen päiväys on eri asia ja silloin on aisteista apua. viimeisen käyttöpäivän jälkeen tuotetta ei saa enää myydä tai käyttää!
 
Äiti
äsken lasten kans atrian punaista lenkkiä. Ja viimenen käyttöpäivä oli ollu jo 14.7...Tänään on 19.7. Huomasin tämän vasta kun oltiin syöty ja laitoin kuoria roskiin. No, makkara maistui ja haisi normaalilta, ja pakkaus oli avaamaton. Toivotaan nyt, ettei mee maha sekasi. En olis kyllä laittanu siitä ruokaa jos olisin sen päivämäärän kattonut. No, syöty mikä syöty, ei kait siihen kuole! Mutta tästä lähin katon aina päivämäärän...
 
Teräsvatsa
Juuri laitin 33 päivää vanhaa huiluntuhtia grilliin. Ei haissut miltään ja pintakin oli kuivempi siinä naidussa mulkussa. Näytti samanlaiselta kuin emännälle laittamani, jossa päiväystä vielä jäljellä.Ktsotaan miten käy...
 
vierailija
Aika ehdoton. liha on lihatuote eikä sitä pitäis mennä popsimaan päiväyksien jälkeen... kuten esim leikkelepaketeissakin voi olla reilu 2 viikon päiväyskin mutta ei se sitä tarkota että se säilyis 2viikkoa avattuna... liha on sen kolme pv avattuna ok. ja päiväysten jälkeen max, yks päivä vanhana, jos paketti avaamaton
Paskapuhetta, ikäni olen syönyt lihatuotteita viikokin päiväyksen jälkeen eikä ikinä mitään ja myös avattuna.
 

Yhteistyössä