Ne puurot on haudutettu valtavan leivinuunin jälkilämmössäPuuron keittämiseen menee aivan poskettomasti aikaa.
Tää on minusta aina ollut vähän outua. Kun ei kasva riisi Karjalassa. Vasta 1800-luvulla alettiin riisiä tuoda tänne eikä varmaan ensimmäisenä KArjalan mummoloille. Mitä siihen laitettiin ennen kuin riisiä alettiin tuoda Suomeen? Ohraa, perunaa? Perunakin tuli vasta 1700-luvulla. Eli jos haluaisi oikeasti alkuperäisen karjalanpiirakan niin olisko siinä ohrapuuroa? Vai lanttumössöä?Riisipuuro on karjalanpiirakan täyte.
Ohraa. Juureksia. Porkkanaa ja lanttua. Mitä vikaa niissä on?Tää on minusta aina ollut vähän outua. Kun ei kasva riisi Karjalassa. Vasta 1800-luvulla alettiin riisiä tuoda tänne eikä varmaan ensimmäisenä KArjalan mummoloille. Mitä siihen laitettiin ennen kuin riisiä alettiin tuoda Suomeen? Ohraa, perunaa? Perunakin tuli vasta 1700-luvulla. Eli jos haluaisi oikeasti alkuperäisen karjalanpiirakan niin olisko siinä ohrapuuroa? Vai lanttumössöä?
ehkä ne hiffas kpiirakat vasta sitten kun alkoivat kelaamaan että mitäs tolle tähteeksi jääneelle riisipuurolle vois keksiä?Tää on minusta aina ollut vähän outua. Kun ei kasva riisi Karjalassa. Vasta 1800-luvulla alettiin riisiä tuoda tänne eikä varmaan ensimmäisenä KArjalan mummoloille. Mitä siihen laitettiin ennen kuin riisiä alettiin tuoda Suomeen? Ohraa, perunaa? Perunakin tuli vasta 1700-luvulla. Eli jos haluaisi oikeasti alkuperäisen karjalanpiirakan niin olisko siinä ohrapuuroa? Vai lanttumössöä?
Nimestä voidaan tietty kiistellä mutta se täytyy sanoa että karjalanpiirakka on kyllä aika keksintö. Hyvin harva ruoka on niin monikäyttöinen.Tää on muuten jännä, miten pOhjois-KArjalassa karjalanpiirakat on vain piirakoita, ja karjalanpaisti vain paistia. Ilamn etuliitteitä. Kesti vähän oppia, kun ekoja kertoja anoppilassa kävin, että mitä tarjottiin kun anoppi kysyi, että otatko piirakoita.
Jaa, niinkö? Mihin muuhun sitä voisi käyttää, paitsi syömiseen?Nimestä voidaan tietty kiistellä mutta se täytyy sanoa että karjalanpiirakka on kyllä aika keksintö. Hyvin harva ruoka on niin monikäyttöinen.
Seksivalistukseen. Naisilla on sellainen hameen alla. Siitähän karjanpiirakan malli on otettu.Jaa, niinkö? Mihin muuhun sitä voisi käyttää, paitsi syömiseen?
kaurapuuro on niin hyvää että sitä ei jää tähteelleOn muuten jännä. Miksei ne iske kaurapuuroa piirakkaan?